Air Baltic anunta deschiderea curselor Bucuresti – Riga cu incepere din 3 iunie 2014

Air Baltic.jpg

Hopa, inca o stire buna. Mai acum vreo 3 ani, Taromul a incercat sa inoveze cu o ruta spre capitala Letoniei, Riga, dar nu prea le-a mers, desi zborul ajunsese sa fie operat in code share cu Air Baltic. Ei bine, Air Baltic mai incearca inca odata. lansand curse Bucuresti – Riga de 1 – 3 ori pe saptamana (daca e sa ma uit pe orarul pe iunie, numarul de zboruri variaza in fiecare saptamana :)). Desi Air Baltic este un soi de low cost ceva mai elevat, preturile sunt departe de low cost, o cursa Bucuresti – Riga si inapoi costand 189 euro. Oricum, ma astept ca preturile sa scada, iar cum Air Baltic este cunoscut pentru promotii, sa revad preturi de gen Bucuresti – Riga la 99 euro 🙂 Si atunci, credeti-ma, aveti posibilitatea sa descoperiti o zona superba a Europei !

Nu pot decat sa va spun ca Talinn este un oras absolut superb, Riga este capitala Art Nouveau a Europei, iar Vilnius are unul dintre cele mai mari centre vechi din Europa. Asa ca va recomand sa aruncati o privire pe site-ul Air Baltic si poate gasiti niste preturi bune… nu neaparat spre Riga, dar poate si spre Scandinavia, Rusia ori chiar Caucaz (uitati-va la harta de mai jos sa vedeti unde opereaza Air Baltic)

De asemenea, multumesc lui Sorin la Airlines Travel care m-a tras de maneca si m-a anuntat de stire.

Air Baltic destinatii.JPG

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • Mihai spune:

    Foarte buna vestea. Ruta s-ar putea sa aiba succes, voi ati vazut cu ce avioane vor zbura balticii incoace? Cu Bombardier Dash 8Q400, cu 70 de locuri. S-ar putea sa aiba LF bun.

  • Marius W. spune:

    Bună veste,acum așteptăm promoțiile!

  • emil spune:

    cu cea mai pura sinceritate va spun:NU ZBURATI CU ACEASTA COMPANIEI,RISTI SA-TI SPARGI TIMPANELE LA ATERIZARE.AM ZBURAT CU ACEASTA COMPANIE DE TOT RAHATUL BUDAPEST-RIGA.A FOST COSMARUL VIETII,DE FAPT A FOST 2 IN 1 PT CA A TREBUIT SA MA SI INTORC.NNU-MI POT IMAGINA CUM DE MAI OPEREAZA.

    • Imperator spune:

      Eu am avut o cu totul alta experienta. Am 3 zboruri la activ cu Air Baltic, mi s-a parut foarte ok (Riga – Moscova, St. Petersburg – Riga, Riga – Kiev). Avioane ok, noi, aerisite, zboruri super ok, aterizari line

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest