Promotie Air Baltic: Riga- 86 euro, Moscova – 139 euro, Helsinki – 143 euro

Air Baltic.jpg

Nu stiu daca multi dintre voi ati aflat, dar de cateva luni incoace, compania aeriana letona Air Baltic a inceput sa opereze zborurile Bucuresti – Riga. Evident, Air Baltic poate fi folosit si pentru alte destinatii in special din Scandinavia si fosta URSS unde au o retea destul de extinsa si eu sper ca o sa continue sa zboare pentru e o regiune foarte faina si din pacate, mai putin batuta de romani. E drept, e mai scumpa decat Grecia sau Italia, dar are niste peisaje superbe… Si nici orase precum Riga, Talinn (mon amour) sau St. Petersburg nu sunt de evitat. Dar, ma rog, scopul acestui post este sa va atrag atentia ca Air Baltic are niste preturi bune. E drept, in perioada de iarna cand prin Nord e cam frig si multa zapada, iar zilele teribil de scurte, dar si noaptea polara are farmecul ei pentru unii. Deci, iaca preturile (dus-intors).

Riga la 86 euro (mi se pare excelent !)

Moscova la 139 euro (nu e de lepadat)

Helsinki la 143 euro

Copenhaga la 151 euro

Kiev la 165 euro

Stockholm la 166 euro

Si mai sunt si alte destinatii la preturi promotionale (e drept, mai mari) cum ar fi Oslo, Turku, St. Petersburg, chiar si Paris.

 

Atentie – in caz ca vreti un bagaj de cala, la preturile de mai sus, mai adaugati inca 25 euro ! Mancarea nu este inclusa si se plateste separat (daca vrei)

Biletele la pret promotional se vand pana pe 29 august (adica vineri), iar perioada de calatorie este 26 octombrie 2014 – 29 martie 2015.

Promotie Air Baltic.JPG

 

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest