HIP TRIP: Vom avea festival de filme de travel in Bucuresti ! 23 – 25 mai

Hip Trip - festival filme travel.jpg

In toata multimea aceasta de festivaluri de filme de tot soiul, parca, parca lipsea ceva. Ca aveam festivaluri de filme scurte, de filme lungi, de desene animate, de filme dedicate drepturilor omului, dar festival de filme de travel nu aveam. Si era pacat la cati iubitori de filme, dar si de travel… Ei bine, cineva s-a gandit intr-un final glorios si la aceasta lipsa fundamentala din peisajul cinefil bucurestean (si romanesc) si iaca, in perioada 23 – 25 mai avem un festival de filme de travel – Hip Trip 2014 (ii zic 2014 pentru ca sper ca va fi si un 2015, si un 2016, si asa mai departe).

Nu am chiar foarte multe informatii sa va dau ca nici eu nu stiu prea multe. Dar ce stiu sunt datele, asa ca treceti-le in calendar: 23 – 25 mai 2014, iar locurile de desfasurare vor fi la Cinema Union si Cinema Eforie. Pentru ca orice festival trebuie sa aibe si un star, ei bine acesta este turcul Serif Yenen care intr-un documentar spune povestea unei tinere americance care doreste sa descopere Istanbulul dincolo de Sfanta Sofia, Moscheea Albastra si Marele Bazar. Iaca si trailerul

Sa va mai spun ca siteul Hip Trip este acesta, dar inca se mai lucreaza si ca sponsorul acestui eveniment este vivolis.ro, iar blogul Imperator Travel este unul dintre parteneri 🙂 Si sa va promit ca atunci cand aflu mai multe, va voi tine la curent !

Categorii:
Diverse

Comentarii

  • Luca spune:

    Va rog sa accesati site-ul http://www.dokumentarts.ro . Veti descoperi un festival care a debutat ca ediție internationala in… 1994! Va invitam la editia cu nr. 21 care se va desfasura in perioada 15.10.2014 – 18.10.2014 si veti avea prilejul sa vizionati filme de calatorie, dintre care unele in premiera absoluta. De altfel, la evenimentul la care faceti trimitere, participă pelicule premiate anul trecut de noi!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest

Destinatii