ALITALIA – Inca si mai ieftin: Montreal la 335 euro, Los Angeles la 385 euro

Alitalia.jpg

Daca ieri, va spuneam ca olandezii de la KLM au niste preturi foarte bune pentru SUA si Canada, ei bine, la semnalizarea lui Alin, am descoperit ca Alitalia are niste preturi inca si mai spectaculoase pe aceleasi destinatii… Si culmea, zborul trans-atlantic este efectuat de fapt cu un avion Air France (doar biletul este pe codul Alitalia !). Dar sa trec la detalii.

Destinatii la preturi rar vazute: Montreal la 335 euro si Los Angeles la 385 euro (pomana fara lumanare).

Avionul se schimba de 2 ori – odata la Roma si a doua oara la Paris, iar zborul trans-continental este operat de Air France.

Puteti gasi bilete de avion la preturile astea prin octombrie si noiembrie. Incercati si prin septembrie si pana in 15 decembrie, poate gasiti 🙂

Biletele se pot achizitiona pe site-ul Alitalia . Alegeti „Romania” la tari ! Nu stiu pana cand se pot achizitiona bilete la preturile astea, dar presupun ca doar azi si posibil si maine (cred ca promotia e in paralele cu a celor de KLM)

PS: Multumesc lui Alin pentru atentionare !

Simulari pentru luna octombrie

Oferta Los Angeles - Alitalia.JPG

Oferta Montreal - Alitalia.JPG

Comentarii

  • Bobita spune:

    E doar un bilet la pretul asta. Sa vad cum pot sa fug de acasa singur… 🙂

    • ALIN spune:

      pai ba tu vrei tot avionul la pretul asta? ai vrut doua locuri? lipseste unul e o coincidenta….. e bun si ala…. decat deloc….

  • ALIN spune:

    Mai Imperatorule, cu Ryanair Bucuresti-Brussel tot nu ai lamurit….. e cu schema daca vrei sa faci vreo rezervare pt cursa asta…. cam absurd si sa coste check-in-ul la aeroport „doar” 70 de euro…..

    • Imperator spune:

      Am vazut ca a aparut ceva, n-am avut timp sa ma uit cu atentie, dar o sa scriu ceva in weekendul asta ca nu e graba. Din cate stiu nu e 70, ci vreo 100 euro. Ti-am zis-o pe aia cu „prostii” 😉

      • ALIN spune:

        nu mi-ai zis-o…. sunt curios…..

        • Imperator spune:

          O’Leary, CEO-ul lui Ryanair a spus ca pasagerii sunt idioti si trebuie sa plateasca daca nu-si iau bagaje, fac check in, etc din timp.
          http://www.cnbc.com/id/48942426

          • ALIN spune:

            AM CITIT….. FFFFFF IMPORTANT CHECK-IN-UL LA LOW-COST-URI IN GENERAL….. CASTIGA FFFF MULTI BANI…… PAI DACA EI AU IN SISTEMUL ELECTRONIC INFORMATIILE PASAGERILOR, DE CE MAI SE PUNE ACCENT ASA DE RIDICAT PE O HARTIE PE CARE SUNT NISTE INFORMATII CUNOSCUTE? EI SE TEM SA NU SE SUIE NUSH CE TERORIST IN AVION SAU SE LUPTA SA TRAGA CAT MAI MULT PE CLIENTI? CAT DESPRE TAXA DE CHECK-IN LA AEROPORT ASTA E 70 EURO/LIRE…. Airport Check In Fee: Purchased during initial flight booking on http://www.ryanair.com/: n/a Purchased at Airport or Call Centre: €70/£70 SAU INTRI AICI http://www.ryanair.com/en/fees/ PRIMUL TABEL, AL NOUA-LEA RAND, (EXCEPTAND CAPUL DE TABEL) SE VEDE CA NU PREA AI LA SUFLET COMPANIA ASTA….. NU PREA SAU NU DELOC? UITE LA „ai nostrii” FLY ROMANIA, CHECK-IN-UL FACUT LA AEROPORT COSTA 5 EURO…….. http://www.flyromania.com/online-check-in/cum-se-efectueaza-formalitatile-de-check-in-online/…. VOR INCEPE SI ASTIA DE SAPTAMANA VIITOARE…. MA UITAM ACUM O SIMULARE PE UN ZBOR SPRE BARCELONA REUS CARE VA FI OPERATA DE LA BUCURESTI DE LA INCEPUTUL LUNII IUNIE 2014 SI AM VAZUT CA TARIFUL CARE PLACASE DE LA 29,90 EURO/SENS, A AJUNS ACUM LA 99,90 EURO/SENS SI MAI E APROAPE O LUNA PANA ATUNCI……. INTERESANT DE URMARIT UNDE VA AJUNGE PRETUL….. TINDE SA PLECE PRETUL DE LA LOW-COST SI SA AJUNGA PANA LA HIGH-COST……..

          • Imperator spune:

            Fly Romania nu e si nici nu vrea sa fie low-cost. Vor sa fie intre low-cost si companii clasice. Evident ca la inceput au niste preturi mici, dar strategia declarata este ca NU vor fi low cost

  • Mihai spune:

    Cezar, Fly Romania are o flota de peste 23 de ani vechime. Avioane MD80 care nu mai zboara niciunde (pina si ALITALIA le a casat… sau poate sunt de la ei). Nu stiu cine are curaj sa zboare cu ei.

    • Imperator spune:

      Din ce mi-au spus cei de la Fly Romania, vor zbura cu MD-uri luate de la Alitalia cu care eu am zburat de zeci de ori. In septembrie 2013, erau folosite inca 577 de avioane din seria MD80, cele mai mari flotile fiind operate de American Airlines (175 avioane) si Delta (117 avioane).
      Cat despre vechime, varsta medie a flotilei Blue Air este de 22,4 ani si au transportat 1,3 milioane de pasageri in 2013 care au avut curaj sa zboare cu avioane de varsta asta :).
      Personal cred ca dau o fuga cu ei la Palermo prin vara si o sa scriu atunci ce si cum 🙂

      PS: Recordul personal este sa fi zburat pe o linie interna in Guatemala cu un avion produs in 1954 si in Canada cu unul din 1963 🙂 Am mai zburat si cu un DC9 al JAT construit probabil prin anii 70 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest