Castigator concurs Inspirel

Hamac Tahiti Inspirel.JPG

Tocmai m-am intors de la Formula 1 din Ungaria si a trebuit sa ma ocup de un lucru care mi-este foarte simpatic. Sa trag la sorti un premiu ! Pentru concursul Inspirel in urma caruia puteati castiga un hamac. Au fost aproape 100 de raspunsuri, asa ca am recurs la random.org pentru a stabili castigatorul si acesta este Alina Ivan. Tocmai i-am trimis un mail si sper ca o sa-i inveseleasca seara 🙂 Sau poate dimineata, depinde cand deschide mailul.

Va multumesc foarte mult pentru participare si va astept si la alte concursuri. Nu uitati, mai exista un concurs in desfasurare pana pe 10 august in urma caruia puteti castiga o excursie la Istanbul. Mai multe detalii aici

Etichete:
· ·
Categorii:
Diverse

Comentarii

 • Buna seara,
  As dori sa intreb daca ati zburat cu EasyJet. Am cautat mai multe conexiuni si peste tot dau de ei, parca ar avea o escadrila de avioane. Ma intereseaza daca respecta programele de zbor, daca anuleaza zboruri, etc. Mai pe scurt, se poate conta pe ei?
  Va multumesc.

  Ecaterina 28 iulie 2014 21:03 Răspunde
  • In general, da. Au o flotila de peste 200 de avioane (ca idee, Tarom are 24 avioane) si este una dintre cele mai mari companii din Europa.

   Imperator 28 iulie 2014 21:09 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii