CONCURS BAVARIA TOUR: Castiga un tur de 5 zile la Istanbul !

05. Catedrala Sf. Sofia Istanbul.JPG

Cred ca am spus si am scris de nenumarate ori ca imi place mult Istanbulul. Este un oras cu totul si cu totul deosebit unde intalnesti si rigoarea Europei, dar si nebunia Asiei, unde te intersectezi cu cei mai mari negociatori, dar si cu cei mai simpatici locuitori, un oras cu monumente de clasa mondiala, dar si cu panorame absolut superbe. Sa nu mai mentionez mancarea, ca mi se face foame :). In ultimul an, am fost de doua ori, o data de 1 Decembrie cand am petrecut cateva zile la Stambul, iar ultima ultima data am fost acum cateva saptamani, in iunie, timp in care am vizitat niste locuri mai putin vizitate de turisti… Promit sa povestesc in perioada urmatoare. Dar principalul subiect al acestui articol nu este Istanbulul, ci un concurs prin care poti castiga o excursie la Istanbul, metropola intinsa peste doua continente.

Initiatorul acestui concurs este agentia de turism Bavaria Tour, o agentie de turism mai putin cunoscuta, dar care activeaza de 10 ani, fiind infiintata de o familie de sasi (fiica cea mica se ocupa de agentie), si de atunci ofera o serie intreaga de circuite prin lume (pe asta se concentreaza), dar si sejururi. De fapt, puteti accesa toate ofertele lor pe linkul acesta. Cum spuneam, agentia exista de un deceniu, dar anul acesta proprietarii au hotarat sa isi redenumeasca agentia in Bavaria Tour (insa nu vinde doar tururi in Bavaria :)).

Cum spuneam, cei de la Bavaria Tour ofera printr-un concurs pe blogul meu o excursie de 5 zile la Istanbul. Evident, premiul este pentru doua persoane, iar excursia se desfasoara cu incepere din data de 24 septembrie 2014 (deci, sa fiti siguri ca va puteti lua cateva zile libere atunci :)). Acestea sunt amanuntele excursiei.

Ce trebuie sa faceti? Simplu, sa raspundeti la trei intrebari ale caror raspunsuri le puteti gasi pe site-ul Bavaria Tour, mai precis pe acest link.

 

Concursul se va desfasura pana pe data de 10 august 2014, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti in zilele imediat urmatoare.

Nu pot decat sa va urez multa bafta! Si sa va mai zic inca o data ca Istanbul e un oras fantastic!

Nota

Regulamentul concursului poate fi consultat aici

 

Intrebarile sunt:

 

As aprecia daca m-ai urmari si pe Facebook
Daca vrei sa fii informat prompt de noile posturi, te poti abona aici

 

06. Logo Bavaria Tour.png

Imagini Istanbul

03. Dolmabahce.JPG

Moscheea Dolmabahce de langa ultimul palat al sultanilor otomani

01. Turnul Galata.JPG

Turnul Galata din varful caruia ai parte de cea mai frumoasa panorama din Istanbul !

02. Panorama Istanbul.JPG

De exemplu asta 🙂

04. Palatul Topkapi.JPG

 Palatul Topkapi

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest