Maine si poimaine: Wizz face reducere la pretul bagajelor cu 33%

Wizz Air.jpg

Nu mai e promotia obisnuita de 20% din pretul biletelor, dar e o noua promotie la Wizz – doar maine (miercuri) si poimaine (joi), pretul la bagajele de cala va fi redus cu 33%. Asa ca daca aveti de gand sa calatoriti in perioada urmatoare si sa luati bagaj de cala, cautati maine bilete la preturi bune 🙂

In caz ca nu stiati, un bagaj de cala la Wizz poate cantari pana la 32 kg… evident, trebuie sa fie doar un bagaj 🙂

Bilete puteti sa va achizitionati pe site-ul Wizz Air si tot acolo va puteti cumpara si dreptul de a transporta un bagaj de cala.

Comentarii

  • ALIN spune:

    da, e probabil, pe de o parte e si un raspuns la faptul ca wizz air a anuntat ca de la 1 octombrie 2014 se muta cu totul de pe cuneo pe caselle si ca raspuns al concurentei, blue air a anuntat ca din 30 septembrie redeschide cursa bucuresti-cuneo, si cine achizitioneaza bilet de pe site in perioada 28.07-30.09 are si un bagaj de cala gratuit per segment care in mod obisnuit ar costa 18 euro/ segmentx2= 36 euro. dupa o simulare de rezervare mi-a rezultat un bilet dus intors, cu bagaj de cala inclus pe ambele segmente la pretul total de 233 lei cu check-in online si plata fie prin transfer bancar. fie prin depunere numerar la banca. fie prin plata in 24 h la terminalele rompay, zebrapay sau qiwi, care terminale sunt amplasate in toate centrele comerciale din tara(romania)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest