Compania poloneza Eurolot va lega Cluj-Napoca si Chisinau de Varsovia

Eurolot.jpg

Acum cateva zile, s-a anuntat ca legaturile aeriene ale Varsoviei cu tinuturile romanesti (atat de Est, cat si de Vest ;)) se vor multiplica. Daca pana acum singurul zbor Romania – Polonia era asigurat de compania nationala LOT prin zboruri Bucuresti – Varsovia, iata ca de la sfarsitul lui octombrie, subsidiara LOT numita Eurolot va lega Varsovia de Cluj-Napoca si Chisinau.

In primul rand cine este Eurolot ? Eurolot este o subsidiara a companiei nationale LOT care zboara pe distante scurte – atat zboruri interne, cat si zboruri spre destinatii apropiate Poloniei. Spre deosebire de compania-mama, Eurolot are doar avioane mai mici ca dimensiuni – Embraer 175 (de productie braziliana) si Bombardier Q400 (de productie canadiana) care pot transporta sub 100 de pasageri pe distante de pana la 1000 km.

Noile zboruri anuntate vor incepe sa fie operate din 26 octombrie 2014 (Chisinau) si din 27 octombrie 2014 (Cluj-Napoca). Spre Chisinau se va zbura de 4 ori pe saptamana (luni, miercuri, vineri si duminica), iar spre Cluj-Napoca, vor fi 6 zboruri pe saptamana (zilnic exceptand duminica).

Biletele pot fi deja achizitionate de pe site-ul Eurolot. Pentru zborurile Cluj – Napoca – Varsovia, tariful pentru un zbor dus intors este de 200 euro (pentru zboruri pana spre sfarsitul lui decembrie) si de 250 euro (pentru zboruri dupa perioada Craciunului, inclusiv ianuarie). Pentru zborurile Chisinau – Varsovia, tariful pentru un zbor dus-intors  este de 225 euro (in cazul a cateva zile prin noiembrie, chiar 200 euro), iar dupa perioada Craciunului, pretul creste la 250 euro. Eurolot nu este o companie low-cost, deci in tariful include si transportul unui bagaj de cala si probabil ceva snack-uri.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii