Va invit marti, 26 august 2014 sa povestim despre Indochina.

Traveo Tales 3 - Indochina.JPG

Se cam termina vara, unii dintre voi ati venit de prin vacante si calatorii si ne-am gandit sa mai organizam o editie din seria „Traveo Trales”, intalniri cu si despre calatori si calatorii. Dupa ce in prima editie, am povestit despre calatoriile in tari cu regimuri dictatoriale (si am calatorit din China pana in Emirate, povestind pana la urma mai mult despre Iran :)) si in a doua editie am vizitat America de Sud, acum, in a treia editie ne-am gandit sa ne mutam spre Indochina, mai ales ca multa lume isi face planuri sa ajunga pe aici pe la iarna (in ultima saptamana, cred ca am primit vreo 10 – 12 mailuri cu intrebari relativ la calatoriile in Asia de Sud Est). Asa ca sper sa fie o intalnire de interes, pline de informatii si ponturi despre tarile din Indochina.

Haideti sa va prezint invitatii. Ca de obicei, vor fi 3 invitati-prezentatori, dar dorinta noastra e ca aceasta intalnire sa fie o intalnire interactiva in care sa intervina si cei din sala, nu sa fie doar niste one-man show. Bogdan „Tim” Surdu a calatorit in toata lumea si continua sa calatoreasca… de fapt, sta cam vreo 2 luni pe an in Romania, in rest misuna in jurul lumii. La iarna, se va muta din nou in Thailanda si la un moment dat, a scris si aici pe blogul meu despre calatoria lui …. Antarctica ! La un moment dat, scria pe un blog, dar s-a lasat. Din pacate ! Vlad Dulea este un tip foarte complex – cantaret, blogger, specialist in social media, calator si nu in ultimul rand, cel care se afla in spatele blogului meu din punct de vedere tehnic. Aici, gasiti blogul lui Vlad (nu sunt numai povesti de calatorie, v-am spus ca e un personaj complex). Florin Itu este pasionat de mancare, calatorind destul de mult prin Asia in cautare de mancaruri exotice si mancaruri bune… Asa ca asteptati-va nu numai la povesti de ce e de vazut, cum se calatoreste, i mai ales si ce sa mananci. Dar pana atunci, aruncati o privire pe blogul lui.

Ma astept la o editie foarte, foarte faina despre o regiune pe care o iubesc. Asa ca va astept marti, 26 august 2014 cu incepere de la orele 19:00 la ceainaria Rendez Vous de pe Str. Edgar Quinet nr. 8 – 10 de pe langa Universitate (aproape vis-a-vis de intrarea la hotelul Capsa). Va astept si pe voi !

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii