UN NOU CONCURS: Castiga doua valize Lufthansa !

Trolley LH.png

Imi place mult cand sunt in postura de a organiza concursuri cu premii pe blog. Si, de cand am blogul, am tot organizat numeroase concursuri cu diverse premii primite de la sponsori – de la magneti de frigider la excursii in Istanbul sau Berlin, de la pantofi de sport la hamacuri si masaje thailandeze. Ei bine, astazi am bucuria sa va invit la un nou concurs, de data asta avand ca premii doua valize care arata incredibil de bine, oferite de cei de la Lufthansa.

Sa va povestesc cate ceva despre premiu. Sincer, nici eu nu stiam ca cei de la Lufthansa vand si trollere, dar cu ocazia asta am descoperit ca transportatorul german are o linie de produse de calatorie care arata chiar foarte, foarte bine. De altfel, cand am deschis linkul acesta, nu am putut sa nu exclam – WOW. Ei bine, la concurs, am la dispozitie 2 trollere drept premiu. Initial, cei de la Lufthansa se gandeau sa dea 2 trollere unui castigator pentru a sublinia ca cei care cumpara bilete in noua clasa “Premium Economy”  pot calatori cu doua bagaje, nu cu unul. Dar eu imi doresc sa castigati cat mai multi dintre voi, asa ca vor fi doua geamantane pentru doi castigatori, nu doua bagaje la un castigator. Pam, pam :).

Ce trebuie sa faceti? Nimic mai simplu. Sa raspundeti la trei intrebari, iar daca raspundeti corect, intrati intr-o tragere la sorti si puteti castiga unul din cele doua bagaje Lufthansa.

Concursul se desfasoara incepand de astazi pana pe data de 30 noiembrie 2014, iar castigatorii ii voi anunta in saptamana imediat dupa.

 

Intrebarile sunt urmatoarele:

 

As aprecia daca m-ai urmari si pe Facebook
Daca vrei sa fii informat prompt de noile posturi, te poti abona aici

Multa BAFTA !

Geamantan Lufthansa.JPG

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest