Scurt update de slăbire :)

cezar cellulem.jpg

Vă povestisem eu acum ceva timp despre lupte mea cu kilele. Incepusem un tratament la Celullem Block inainte de a pleca in America Centrală si am făcut deja mai bine de jumătate din ședințe și încă mă țin de provocarea #challenge5. Dacă vă întrebați, kilogramele încep să dispară. După cea de-a cincea ședință, pot să mă declar mulțumit de rezultate. Am scăpat de câțiva centimetri în plus și iar a trebuit să mă duc la croitor să-mi strâmteze pantalonii. In plus, m-am simțit mult mai ușor in expediția prin Corcovado de care o sa vă povestesc zilele următoare.

Pe scurt, cum m-au ajutat cele două tratamente corporale, urmate îndeaproape de evaluarea corporală și de dieta dată de cei de la Cellulem Block? Chiar dacă „am mai călcat strâmb” cu unele alimente, măcar am o scuză: am fost mult timp plecat și, cu un program încărcat, e destul de greu să te ții strict de o dietă, așa că am rămas doar cu sala și cu mersul la Cellulem Block. Mă rog, dieta e cea de care m-am apucat din mai – adică fără băuturi răcoritoare, dulciuri și patiserie. Mă rog, și un pic de pâine.

Dar să revenim la tratamente, cele două proceduri-cheie pe care le-am urmat au fost vacuumul și termoelectrostimularea, unele dintre cele mai eficiente împotriva celulitei și a centimetrilor în plus (mă rog, eu n-am probleme cu celulita, dar s-ar putea ca alții să aibă :))

Vacuumul este un masaj în profunzime care ajută la decompactarea nodulilor celulari, astfel încât slăbirea să fie accentuată. Acesta diminuează volumul celulelor grase, iar rezultatele pot fi uneori vizibile de la ședință la ședință.

Termoelectrostimularea constă în aplicarea unei centuri în jurul brâului care se încălzește și transmite niște impulsuri, făcând-o „să lucreze”. La finalul ședinței, musculatura ar trebui să fie mai fermă, eliminarea grăsimii fiind favorizată de accelerarea metabolismului și de vascularizarea zonelor afectate.

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest