Astazi este ultima zi de votare la Romanian Digital Travel Awards

Awards.gif

Va povesteam ieri despre Romanian Digital Travel, conferinta in care sunt implicat si pe partea de organizare, si de speaker si de blogger. Astazi, trebuie sa-mi fac datoria de blogger oficial (pozitia asta nu-mi aduce numai fursecuri, ci si responsabilitati :)) si sa va anunt ca azi e ultima zi de votare la Romanian Digital Travel Awards si sa va invit la vot.

Desi aceasta este a doua editie a Romanian Digital Travel Conference, partea de premiere a fost adaugata (logic, as putea spune) doar anul acesta. Ideea este sa votati „cel mai popular” sau „cea mai populara”. Evident, exista mai multe categorii si anume 17.

Categoriile sunt

– din domeniul hotelier: hoteluri de 5 stele, 4 stele, 3 stele, pensiune

– din domeniul transporturi: companie aeriana clasica, companie aeriana low-cost, rent-a-car

– din domeniul agentiilor de turism: agentie on-line, agentie specializata in excursii externe, agentie specializata in excursii in Romania

– din domeniul HORECA: restaurant specific romanesc, restaurant specific international, bar/pub, club (ultimele doar din Bucuresti participa)

– cea mai populara destinatie din Romania

– din domeniul bloggerilor: blogger de travel si blog colectiv de travel

Ce trebuie sa faceti – sa bifati alegerea voastra si sa va completati la final numele (nu trebuie sa fie neaparat numele complet) si adresa de mail. Dupa ce faceti click, veti primi un mail prin care va veti confirma votul. De abia atunci, votul va fi valabil !

 

Si evident, cum si eu am fost nominalizat la categoria „bloggeri de travel”, as aprecia daca m-ati vota (evident, in cazul in care considerati ca merit). Este sectiunea 16 🙂

Va multumesc si va invit la vot facand click pe linkul ROMANIAN DIGITAL TRAVEL AWARDS.

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest