Inca o promotie la Qatar Airways: Beijing @ 492 euro, Singapore @ 558 euro si alte destinatii

Qatar Airways.jpg

Inca o promotie la Qatar Airways. E drept, am tot avut promotii la Qatar in 2015, dar e bine… daca o tin din promotie in promotie, vom avea preturi cat se poate de mici.

Dar hai sa vedem detaliile promotiei de acum. Ca de obicei, sunt preturi foarte bune pe destinatia China: Beijing costa 492 euro, Shanghai 493 euro, Hangzhou 535 euro. Singapore nu e deloc rau la 558 euro. Bali este 680 euro deci probabil e mai bine sa cumperi bilet pana la Singapore si mai departe un low cost spre Bali. Vei ajunge cel mai probabil cam la acelasi pret (plus minus cativa euro), dar poti sa vizitezi si Singaporele in aceeasi bani.

Seul, o alta destinatie ceva mai ignorata, dar care merita vizitata este 570 euro. Tokyo la 656 euro e asa si asa, se poate si mai bine, dar nu e un pret rau.

Perioada in care poti cumpara bilete la preturi promotionale este 9 – 13 aprilie 2015, iar perioada de calatorie este ceva mai scurta ca de obicei, dar e OK: 1 aprilie – 10 iulie (primavara e perfecta de vizitat tari precum China sau Japonia, iar Singapore si Bali intra in sezonul secetos)

Pentru mai multe informatii si alte destinatii, intrati aici, pe site-ul Qatar Airways

PS: Aceasta este o promotie globala, asa ca cei care locuiti in Ardeal, uitati-va la tarifele de la Budapesta, iar cei din zona de sud, poate din Istanbul sunt si alte destinatii la preturi bune.

Comentarii

 • ioan spune:

  Oferta interesanta „last minute” Alitalia ,Bucuresti-Rio la 380 de euro dus-intors,20-30 martie.Am incercat si multi-city, buc-rio-sao paolo-buc acelasi pret.

 • erik spune:

  Eu am gasit Budapesta – Kuala Lumpur la 404e si Budapesta – Bangkok cam la acelasi pret

 • mihai spune:

  am luat budapesta – kuala lumpur sfarsitul lui aprilie- mijlocul mai pentru 421 euro.
  deloc rau as spune

 • mihai spune:

  Erik vezi ca la taxele alea se mai adauga de obicei si taxele de rezervare, undeva intre 12 si 60 euro pentru 2 persoane. Iar preturile mici au de obicei si escala mai mare. Eu am gasit transfer cu escala de 1 ora, asa nu mai pierzi timp in aeroport deloc.
  Pe siteul qatar preturile sunt insa mai mari decat la agentiile online

 • paul spune:

  ciao
  ma tot chinui de la o vreme sa gasesc un bilet de avion bun (ieftin) de la beijing spre casa (bucuresti, budapesta, istambul, kiev, belgrad, sofia) in jurul datei de 29.07.2015… dar nu gasesc. ma ajuti, te rog.
  merci.
  paul

 • tamara spune:

  Paul, incearca pe fly4free.com,intra zilnic, sigur gasesti!

 • paul spune:

  multumesc tamara. o sa incerec.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest