Din nou despre ofertele de roaming. De data asta, de la Telekom

Telekom roaming

Nevoia de comunicare și de accesare a netului de oriunde călătorești este o realitate. Poate nu puțini dintre voi știu că pe lângă partea de blogging (care mă face să călătoresc destul de mult), lucrez și pentru o agenție de publicitate, așa că, oriunde mă aflu, trebuie să fiu în contact cu ce se întâmplă. Mi s-a întâmplat să trimit prezentări de pe plajă din Mauritius, iar recent să am conferințe telefonice în timp ce mă aflam în Antalya :). Asta, ca să nu zic că mă râcâie rău să urc poze pe Facebook când ajung în niște locuri frumoase… și ajung în multe.

Și n-aș spune că netul în timp ce ești plecat e un moft. Mi s-a întâmplat să am nevoie de a răspunde prompt pentru a intra în proiecte importante. De exemplu, când am fost invitat în Mauritius, trebuia să răspund în câteva ore (până la sfârșitul zilei) și așa am ajuns să vizitez țara nr. 89 :).

Astăzi, voiam să vă dau mai multe amănunte despre ofertele celor de la Telekom pe linie de roaming. În primul rând, există o serie de oferte. Unele dintre ele sunt sub umbrela Travel & Surf și există mai multe oferte în funcție de necesitățile fiecăruia.

Travel & Surf Daily S (pentru cei care dau o fugă rapidă pe undeva) – 10MB de date, valabilitate 24 de ore, costa 2 euro + TVA;

Travel & Surf Daily M (pentru cei care dau o fugă rapidă pe undeva, dar au nevoie de mai mult net) – 50 MB de date, valabilitate 24 de ore, costă 5 euro + TVA;

Travel & Surf Weekly (dacă plecați într-o vacanță undeva) – internet nelimitat, 150 MB trafic de date, iar după ce expiră, tot mai merge netul, dar la 32 kb/secundă, costă 10 euro + TVA.

 

Poți găsi toate detaliile necesare despre opțiunea Travel & Surf direct pe site-ul Telekom.

 

Asta e pentru datul pe net, dar, evident, uneori ai nevoie și de dat câte un telefon sau vreun SMS, așa că și în acest caz, ai un meniu variat de oferte, în funcție de nevoia fiecăruia. Adică:

 

Travel 50 – 50 de minute vorbite (apeluri primite sau inițiate) + 50 SMS-uri costă 6 euro (cu tot cu TVA)

Travel 100 – 100 de minute vorbite (apeluri primite sau inițiate) + 100 SMS-uri costă 11 euro (cu tot cu TVA)

Travel 250 – ei, ia ghiciți voi câte minute vorbite și câte SMS-uri :). Vă spun doar că prețul e 25 de euro (cu tot cu TVA).

 

Opțiunile Travel sunt valabile 30 de zile din momentul activării și sunt valabile pentru țările Uniunii Europene + Norvegia, Islanda, Elveția și Liechtenstein. Le poți activa din “My Account” la secțiunea Extraopțiuni, sunând la 1234 sau intrând în vreun magazine Telekom ori al partenerilor.

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii