Despre ce sa povestim la “Scoala Flanco”, workshopul despre travel

Cezar Dumitru - Scoala Flanco

Va invitam, saptamana trecuta, la un workshop despre travel organizat in cadrul “Scolii Flanco”. In acest workshop, intitulat “Travel peste asteptari”, vreau sa povestim un pic despre cum sa-ti organizezi o excursie peste mari si tari. Acest post are doua scopuri – pe de o parte, sa va reamintesc de workshop (sau sa va anunt in caz ca nu ati citit articolul de data trecuta) si, pe de alta parte, sa primesc un feedback de la voi despre ce sa povestim. Sa vin pregatit cu subiecte relevante, zic eu :).

Sa reamintesc principalele coordonate – workshopul are loc in data de vineri, 18 septembrie 2015, ora 10:00, in magazinul Flanco din mallul Promenada din Bucuresti, iar principalul partener este, ati ghicit, Flanco. Vor exista si niste premii in cadrul evenimentului. In planul meu de bataie ma gandeam sa discut pe urmatoarele teme:

Cum sa-ti alegi o destinatie;

Cum sa-ti faci planificarea de calatorie;

Cum sa cauti bilete de avion;

Cum sa iti alegi cazarea.

 

In plus, as dori sa trec printr-un exemplu practic (probabil, o sa povestesc despre organizarea logistica a excursiei celei mai recente, din Armenia si Georgia), dar as dori ca acest workshop sa fie cat mai folositor, asa ca ma gandesc sa acord o mare parte din timp partii de “intrebari si raspunsuri” – daca aveti de gand sa mergeti undeva in lume si aveti intrebari, sa le adresati. Evident, nu sunt Mafalda, s-ar putea sa nu stiu cum se ajunge din Lusaka la Victoria Falls, dar sa gasim raspunsul impreuna :). Asa ca pregatiti-va intrebarile.

Numarul de participanti este limitat la 25 (daca vor fi foarte multi care vor participa, probabil vom face si o editia a 2-a), pentru o mai buna interactiune, si se poate aplica aici.

Cum ziceam, workshopul de travel este parte din Scoala Flanco, sunt mai multe workshopuri organizate de amicii mei din Kooperativa 2.0. La ora la care scriu, workshopul de fotografie tinut de Dragos Asaftei este deja inchis (are loc vineri dimineata), dar puteti aplica in continuare si pentru cel de branding (tinut de Chinezu), de blogging (tinut de Cristi Florea) si de video-blogging (tinut de Vlad Dulea).

ATENTIE – cand completati formularul, la workshopurile la care vreti sa participati (nu e obligatoriu sa participati la toate, ci doar la cele care va intereseaza), trebuie sa scrieti o motivatie – de ce vreti sa participati la acel workshop specific. Cei care-i aleg pe cei 25 vor alege pe baza acestei motivatii, deci e important ce scrieti acolo.

Cei selectionati vor primi un mail, cel mai probabil, de la mine sau de la un coleg din Kooperativa, luni, 14 septembrie, pentru confirmari.

Va multumesc si va astept :).

Si nu uitati – spuneti-mi ce subiecte ati vrea sa acopar in workshop!

 

 

Categorii:
Evenimente

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest