S-a incheiat #ScoalaFlanco. Si cred ca titlul real este “S-a incheiat prima editie din #Scoala Flanco”.

01. Cezar Dumitru - Scoala Flanco

Pe la inceput de septembrie, va invitam cu drag sa participati la un eveniment pus la cale cu prietenii din Kooperativa 2.0, cu sprijinul Flanco. De altfel, toate aceste cursuri au avut loc intr-un spatiu neconventional, dar care pana la urma s-a potrivit foarte bine, e vorba de magazinul Flanco din mallul Promenada (cu ocazia asta, am descoperit si mallul Promenada in care nu mai fusesem vreodata :)).

Pentru cei care urmaresc acest blog, banuiesc ca stiti despre ce e vorba, dar scriu pentru cei care nu cunosc proiectul. Am fost mai multi bloggeri si am conferentiat despre anumite subiecte. Dragos Asaftei a povestit, evident, despre fotografie. Cum nu am fost la curs, puteti citi despre ce s-a intamplat acolo aici. Eu am povestit despre travel si despre cum sa-ti planifici calatoriile. Pe larg despre cursul de “Travel peste asteptari”, am scris aici. De asemenea, amicul Cristi Birta aka Chinezu a fost prezent si a facut live blogging… Am citit articolul dupa curs si m-am amuzat copios. Cristi Florea a povestit despre blogging si despre cum sa-ti faci si sa-ti dezvolti un blog de orice natura. Despre cursul respectiv, puteti citi aici, iar in articol apar numeroase link-uri spre blogurile participantilor care povestesc si ei ce au aflat nou. Chinezu a povestit despre branding (cand eu eram prin Tibet) si a scris aici. In fine, ultimul curs, cel al lui Vlad Dulea, a fost despre videoblogging. Sincer, chiar am vrut sa particip, am foarte mult material filmat de pe unde am bantuit din 1998 incoace si ma gandesc, la un moment dat, sa-l folosesc la ceva, si chiar as fi vrut sa ma duc. Dar n-a fost sa fie, a picat o videoconferinta fix in orele in care Vlad a tinut cursul. Asa ca l-am ratat. Dar sper sa mi-l povesteasca el in private, ca pe blog vad ca inca nu a povestit.

Ce mi s-a parut fain la Scoala Flanco? Pai, in primul rand, imi place sa ma intalnesc cu oameni care au aceeasi pasiune. Pentru ca avem ce povesti si, mai ales, ca putem sa invatam unii de la altii. Dupa cum vedeti in articolul dedicat evenimentului, eu am trecut prin pasii pe care ii urmez atunci cand imi planific o calatorie – chiar daca e in Ungaria sau in Patagonia. Dar n-am vorbit singur… mi-a placut ca si cei care au participat au contribuit cu idei si cu informatii, de unele chiar nu stiam… omul cat traieste invata. Stiu, a fost loc doar pentru 25 de participanti, au fost mult mai multi inscrisi, dar, din pacate, locurile erau limitate… de spatiu.

Din cate stiu, toate cursurile au fost asaltate de oameni interesati de respectivele subiecte si, personal, sper si cred ca va exista o editie a doua, in care sa ma vad cu inca si mai multi dintre voi. Si sa povestim despre travel.

Daca ar exista o editia a doua, ce subiecte v-ar interesa sa acopar? Multumesc!

Imagini Scoala Flanco

02. Dragos Asaftei

Dragos Asaftei despre fotografie

03. Cristi Florea

Cristi Florea a vorbit despre blogging peste asteptari

04. Chinezu

Chinezu si cursantii sai despre branding

05. Vlad Dulea

Vlad a vorbit despre videoblogging

Categorii:
Diverse

Comentarii

 • alex spune:

  Salut Imperator,

  Am fost la prima ediție și sper să fie și a doua. 🙂 Îți mulțumesc, a fost fain!
  M-aș aventura cu tine la o incursiune (entry spre middle level) în zona de marketing turistic + câteva peripeții din călătoriile tale!

  Numai bine!

 • Marius spune:

  Din ce am citit in acest articol reiese ca a fost o experienta frumoasa. Felicitari!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest