Va invit la Scoala Flanco sa povestim despre calatorii si, mai ales, despre cum sa ti le organizezi

Scoala_Flanco

Cei mai multi calatori stiu – ne place sa calatorim, dar ne place si sa povestim despre calatorii. Iar mie (ca si majoritatii bloggerilor de calatorii, presupun) imi place si sa dau sfaturi celor care ma intreaba. De fapt, cand ma intalnesc cu cineva (chiar si daca ma intalnesc cu el pentru prima oara in viata) care ma intreaba despre vreo destinatie sau despre planificarea unei calatorii, pot vorbi ore in sir (va rog, scoateti-ma din priza!). De cate ori am fost invitat sa povestesc despre calatorii, mi-a facut o mare placere, asa ca vreau sa va invit din nou la un eveniment – de data asta, la un workshop in care o sa va povestesc cum imi organizez eu calatoriile. Este vorba despre workshopul “Travel peste asteptari”, care va face parte din proiectul “Scoala Flanco”, sustinut de prietenii si colegii de la Kooperativa 2.0. Dar hai sa va zic ce si cum.

Daca nu sunteti implicati in blogosfera, e posibil sa nu fi auzit de Kooperativa 2.0. Suntem o asociatie de bloggeri care scriu pe diverse subiecte (eu, pe turism, altii, pe social media, bucatarie, media etc, etc) si care se implica in diverse proiecte, inclusiv sociale. Si impreuna cu cei de la Flanco, vom organiza niste workshopuri pe diverse teme pentru cei interesati sa afle mai multe dintr-un anumit domeniu – despre fotografie, travel, blogging, branding personal si altele. Workshopurile vor incepe in septembrie, dupa urmatorul program:

#Scoala Flanco powered by Kooperativa 2.0

11 septembrie – Dragos Asaftei – Fotografie peste asteptari

18 septembrie – Cezar Dumitru – Travel peste asteptari

25 septembrie – Cristian Florea – Blogging peste asteptari

1 octombrie – Cristian China-Birta (alias Chinezu) – Branding peste asteptari

9 octombrie – Vlad Dulea  – Videoblogging peste asteptari

Sa va spun din capul locului ca participarea este gratuita si ca sunt 25 de locuri disponibile pentru a va inscrie, ca trebuie sa completati un scurt formular si sa specificati la ce workshop vreti sa participati si, mai ales, de ce – ne asteptam sa fie mai mult de 25 de doritori si, in functie de motivatie, vor fi selectionati participantii. Gasiti formularul aici.

Despre ce vreau sa vorbim? In primul rand, voi trece prin pasii care ii parcurg eu cand imi organizez o calatorie. De la alegerea destinatiilor, cand sa merg, cum imi organizez programul (sa stiti ca imi fac o planificare riguroasa), pana la transport, hoteluri, vize, ce sa fac etc, etc. Iar apoi vreau sa discutam cazuri concrete – daca voi va pregatiti o calatorie undeva, sa va dau niste sfaturi si ponturi specifice fix in destinatia unde vreti sa mergeti. Uneori, va pot da sfaturi pe loc, in alte cazuri o sa va zic unde sa cautati :).

Eu va invit sa va inscrieti nu numai la workshopul meu. Si celelalte sunt la fel de interesante si sustinute de profesionisti. Vreau sa va zic doar de primul workshop, cel de fotografie, sustinut de Dragos Asaftei. Nu va spun ca este unul dintre cei mai faini oameni pe care i-am cunoscut in blogosfera si unul dintre cei mai tineri. Cred ca l-am cunoscut cand avea doar 18 ani si, cand vedeam ce poze face, ramaneam cu gura cascata. Acum are un pic peste 20 de ani si, la varsta asta, a ajuns fotograful oficial al Presedintelui Romaniei, dar, pe langa acest job, este implicat si in numeroase alte proiecte. Si, pe langa faptul ca este un profesionist desavarsit, este de un bun-simt cum rar, rar mai gasesti nu in Romania, ci in intreaga lume! Si jur ca aveti ce invata de la el. Desi la prima vedere e doar un pusti, bate multi fotografi de renume.

Asa ca va invit din nou sa va inscrieti aici si sa va spun ca workshopul meu va avea loc vineri, 18 septembrie 2015, ora 10:00, in magazinul Flanco din mallul Promenada. Vor fi si premii oferite de sponsorul Flanco, vor fi si alte surprize, asa ca va astept sa ne vedem si sa povestim despre travel.

Categorii:
Evenimente

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest