O noua runda de reduceri Qatar Airways: Hong Kong @ 493 euro, Seul @ 579 euro, Bangkok @ 583 euro

36. Qatar Airways - Doha airport

Qatar Airways are o noua serie de tarife promotionale pentru zboruri cu plecare din Bucuresti. Daca promotiile precedente faceau disponibile bilete de avion pe perioade mai lungi, uneori si pana in toamna lui 2016, de data asta, sunt promotii de tip „Last Minute”. Perioada de calatorie este din 30 noiembrie pana in 31 martie 2016, iar biletele la preturi promotionale se pot rezerva pana in data de 6 decembrie (evident, biletele la preturi bune dispar repede :)).

Deci, cam care ar fi cele mai bune preturi.

As zice ca cea mai buna oferta este cea de Hong Kong la 493 euro. In zona de 500 euro sunt Beijing la 527 euro, Shanghai la 543 euro, Hangzhou la 571 euro, Seul la 579 euro, Bangkok la 583 euro sau Johannesburg la 595 euro.

Ce vreau sa subliniez este ca cei de la Qatar isi extind in continuare lista de destinatii din Australia. Din 1 martie 2016, incep sa opereze la Sydney, iar pe 2 mai, va decola primul zbor spre Adelaide. Tarifele pentru aceste destinatii sunt 1065 euro (Adelaide) si 1094 euro (Sydney). Tarifele acestea sunt valabile pentru zboruri pana pe 31 iulie 2016.

Mai multe destinatii si mai multe informatii, gasiti aici

Comentarii

 • Mihai spune:

  Cred ca cei de la qatar fac misto de noi cu ofertele astea, oferte sunt de la roma, milano cu 410 euro catre bangkok, 390 euro catre hong kong, 323 euro catre miami cu turkish…

  • Imperator spune:

   Cand din Bucuresti vor decola 49 milioane de pasageri pe an ca la Roma, atunci sigur vor fi aceleasi preturi promotionale, chiar si mai mici

   • mihai spune:

    sau din budapesta cu 80 euro mai ieftine biletele, cateodata si 100…

    • Imperator spune:

     Daca aeroporturile din Romania ar avea cumulat mai multi calatori decat cel din Budapesta, ar fi si la noi. Daca Emirates ar zbura si la Bucuresti (dar nu exista potential datorita numarului mic de pasageri), ar fi si la Bucuresti cu 80 euro mai mic.

 • Vlad spune:

  Bine ca stau in Oradea. 😀 Budapesta e la doi pasi.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest