IN SFARSIT: Wizz Air anunta deschiderea curselor Bucuresti – Cluj Napoca si Budapesta !

WizzAir

Se pare ca e perioada in care toate low-costurile se arunca pe curse interne. Monopolul Tarom asupra curselor interne ia sfarsit. Asta nu inseamna ca putem fi siguri de preturi mici… companiile low-cost au avioane de aproape 200 locuri si pentru a fi profitabile, trebuie sa le incarce cam 90% la preturi care sa acopere costurile. Dar cel putin dupa ani de zile in care toti s-au cam codit, acum principalele rute aeriene interne vor fi acoperite de curse low-cost. Ultimul venit este Wizz Air care anunta deschiderea curselor Bucuresti – Cluj Napoca. In plus, Wizz-ul va introduce o noua cursa demult asteptata: Bucuresti – Budapesta !

Mare lucru nu pot comenta despre cursa Bucuresti – Cluj Napoca. Este o legatura importanta dintre capitala Romaniei si cel mai important oras din Ardeal, totul este sa fie destui calatori pe aceasta ruta. Si e inca un pas in disparitia monopolului TAROM pe intern.

In schimb, Bucuresti – Budapesta este importanta nu neaparat pentru ca acum se poate zbura low-cost spre un oras absolut superb (aici nu cred ca ma poate contrazice careva), dar si pentru ca din Budapesta, Wizz Air are niste destinatii chiar foarte interesante care merita luate in considerare (si pentru ca nu sunt acoperite din Bucuresti). Si ma refer aici in special la Kutaisi, in Georgia (o tara incredibila), Reykjavik (proaspat anuntat), Tenerife si Baku (atentie, va trebuie viza !)

Cursele vor incepe din 22 iulie (Cluj – Napoca), adica fix inainte de UNTOLD si 19 septembrie (Budapesta) si vor fi 6 zboruri pe saptamana pe Bucuresti – Cluj-Napoca si 4 zboruri pe saptamana pe Bucuresti – Budapesta.

 

Orar de zbor

Bucuresti – Cluj Napoca 21:55 – 22:50

Cluj Napoca – Bucuresti 20:35 – 21:25

Frecventa: fiecare zi exceptand sambata

 

Bucuresti – Budapesta 18:15 – 18:35

Budapesta – Bucuresti 15:25 – 17:45

Frecventa: luni, miercuri, vineri, duminica

 

Tarifele incep de la 39 lei (8 euro) pentru Bucuresti – Cluj si 99 lei (22 euro) pentru Bucuresti – Budapesta

Biletele pot fi deja achizitionate pe site-ul Wizz Air.

 

Multumiri Aeronews pentru informatii si foto.

Rute noi Wizz Air

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii