Si Blue Air se lanseaza pe ruta Bucuresti – Cluj. Primul zbor pe 3 iunie, pret de la 89 lei

Blue Air

De ani de zile, multi se plangeau de preturile avioanelor pe zboruri interne. Normal ca erau mari, era competitie, nu zbura decat Taromul. Si una din regulile foarte simple ale economiei de piata este ca atunci cand exista competitie, vor fi si preturi mici. De cateva luni incoace, insa monopolul Tarom a fost spart pe cele 3 rute principale ale tarii – Bucuresti – Iasi, Cluj si Timisoara. Primul care a spart gheata a fost Blue Air care a si inceput sa opereze spre Iasi, Ryanair a anuntat curse Bucuresti – Timisoara din toamna odata cu deschiderea hub-urilor de la Bucuresti si Timisoara, iar WizzAir nu a intarziat prea mult sa anunte deschiderea rutei Bucuresti – Cluj Napoca. Rutele pareau impartite – Blue pe Iasi, Wizz pe Cluj si Ryan la Timisoara. Ei, se pare ca asistam insa la o ascutire a competitiei pe cursele interne pentru ca astazi, Blue Air a anuntat deschiderea cursei Bucuresti – Cluj Napoca.

Cursa Bucuresti – Cluj Napoca va fi operata incepand din 3 iunie (deci inainte de Wizz Air care va incepe sa opereze fix inainte de UNTOLD, adica de pe 22 iulie). Vor fi 4 zboruri pe saptamana dupa urmatorul orar:

Bucuresti – Cluj Napoca 7:30 – 8:20. Luni si vineri

Bucuresti – Cluj Napoca 7:00 – 7:50. Marti si sambata

Cluj Napoca – Bucuresti 17:15 – 18:00. Luni, marti, vineri si sambata.

O sa va intrebati ce o sa faca avionul acela intre 8 dimineata si 5 dupa-amiaza. Nu o sa stea degeaba, o sa zboare, va opera anuntatele deja rute ale Blue Air de la Cluj Napoca spre Dublin si Liverpool. Pana una alta, Blue Air nu va avea baza la Cluj, asa ca zborurile vor fi operate de baza din Bucuresti pe ruta Bucuresti – Cluj – Dublin – Cluj – Bucuresti si Bucuresti – Cluj – Liverpool – Bucuresti.

Zborurile sunt deja incarcate si acum cateva momente, biletele de avion (one- way) costau 89 lei ! Atentie, in cazul cursei de Cluj, in acesti bani sunt incluse si bagajul de cala si un snack (spre deosebire de zborurile externe unde trebuie sa platesti suplimentar pentru bagajul de cala si pentru ce vrei sa mananci si sa bei in avion). Asa ca daca vreti sa mergeti la Cluj, dati navala pe site-ul Blue Air si luati-va bilete.

Multumesc Airlines Travel pentru avertizare

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii