Blue Air anunta lansarea zborurilor Bucuresti – Bordeaux si Dusseldorf

Blue Air

Blue Air anunta lansarea a noua rute noi operate din Bucuresti. E vorba de zborurile spre Dusseldorf si Bordeaux. Daca spre Bordeaux, Blue Air a mai zburat intr-o anumita perioada inainte de pandemie, spre Dusseldorf este un zbor in premiera. Pe ruta Bucuresti – Dusseldorf, Blue Air intra in competitie cu low-costul Lufthansei, Eurowings, pe ruta Bucuresti – Bordeaux va fi singurul operator aerian. Regiunea vestului Frantei nu este acoperita actualmente de nici o companie aeriana, principalele challenge-uri fiind ca sunt relativ putini romani, iar Bordeaux nu este chiar o mega-destinatie pentru turistii romani. Dar, cine stie, cu promovare si cu preturi reduse, Bordeaux ar putea deveni, are ce arata, mai ales iubitorilor de vin 🙂 Dar hai sa va spun detaliile:

Bucuresti – Dusseldorf.

Dusseldorf este cel de-al cincilea aeroport german care va fi deservit din Bucuresti (alaturi de Frankfurt, Koln, Munchen, Hamburg si Stuttgart) in timpul sezonului de vara 2022.

Primul zbor: 27 martie 2022.

Frecventa: 5 ori pe saptamana (saptamanal fara marti si sambata)

Preturi: de la 14,99 euro in sus

 

Bucuresti – Bordeaux

Bordeaux este cel de-al patrulea aeroport francez care va fi deservit din Bucuresti (alaturi de Paris – Charles de Gaulle, Lyon si Nice) in timpul sezonului de vara 2022.

Primul zbor: 23 iunie 2022

Frecventa: 2 ori pe saptamana (lunea si joia)

Preturi: de la 19,99 euro in sus

Biletele pot fi cumparate de aici ––-> Site-ul Blue Air 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest