O noua promotie Air France: Hong Kong @ 519 euro, Beijing @ 559 euro

Air France

Air France vine din nou cu o promotie pentru destinatii din Asia si Africa. Am aruncat o privire pe oferta si acestea sunt cele mai interesante preturi:

Hong Kong la 519 euro este un pret bun. De altfel, in general, cele mai mici preturi la promotii sunt spre Hong Kong si datorita faptului ca exista o competitie puternica pe aceasta destinatie – cam toate companiile mari ale Europei zboara acolo.

Focusul este din nou China. In afara de Hong Kong, Beijingul este disponibil la 559 euro si Shanghai la 579 euro. Bangkokul e OK, se putea mai bine, dar tariful de 620 euro e competitiv. In afara Asiei, Cape Town la 599 euro nu e rau deloc.

Perioada de calatorie este destul de lunga, se poate zbura pana pe 15 decembrie exceptand perioada 1 iulie – 21 august 2016 in cazul destinatiilor asiatice, iar pentru Cape Town, perioada este pana pe 30 iunie si apoi intre 15 iulie si 30 noiembrie 2016.

Evident, sunt mai multe destinatii in promotie, asa ca aruncati o privire fie pe site-ul Air France, fie pe KLM. Mai multe informatii gasiti aici.

Vedeti ca perioada promotionala este pana pe 4 aprilie.

 

PS: Vedeti ca Air France are un pret fain si spre Paris – doar 139 euro dus-intors, totul inclus. Doar pana pe 8 martie !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii