De Paste, puteti sa discutati deja despre Revelion

07. Anul Nou in Punta Arenas, Chile

De vreo cativa ani incoace, in Romania a aparut in sfarsit conceptul de „early booking”. Toate industria turistica se uita la turistul german care isi programeaza riguros urmatoarea vacanta de vara fix cand se intoarce din vacanta, deci cam cu un an inainte de vacanta. La noi pana mai acum cativa ani, nimeni nu se gandea cu mai mult de o luna unde sa plece in vacanta. Ma rog, nu chiar nimeni, ci foarte putini. Dar a aparut ideea de „early booking”, preturi promotionale si incet, incet, din ce in ce mai multi romani isi cumpara vacantele in avans. Dar asta in general se intampla pentru sejururile de vara. Dar intre timp au aparut si ofertele timpurii si pentru alte perioade din an care sunt in mod traditional dedicate vacantelor. Si iata ca acum, inainte de Pasti au aparut programele de … Revelion.

Paralela 45 cred ca e prima agentie care lanseaza ideea de „early booking” la programele de Revelion. Evident, in acest moment nu sunt toate Revelioanele incarcate, dar sunt totusi cateva in destinatii foarte faine

Praga este un oras de vis si daca prindeti si zapada, este chiar ca in povesti. Am prins zapada la un moment dat in februarie (atat de multa zapada ca s-a inchis aeroportul si a trebuit sa mai stau o zi, dar evident nu mi-a parut rau absolut deloc)

Lisabona este un oras care imi place extrem de mult si este un oras placut in orice anotimp… iarna este mult mai cald ca in Romania, iar vara, pare ciudat, dar atmosfera este mai respirabila decat la Bucuresti. Datorita proximitatii Oceanului Atlantic, temperaturile sunt moderate, nu se ajunge la 40 de grade.

Revelion in Rusia este chiar o experienta. Este frig, zilele sunt scurte, dar orasele arata intr-un mare fel noaptea. Am fost intr-un decembrie in Moscova si intr-adevar, e o experienta chiar exotica as putea spune. Si cu putin noroc, puteti prinde chiar si aurora boreala peste St. Petersburg !

Mai sunt cateva oferte incarcate deja – Mauritius, Thailanda, Maroc, dar cum ziceam, vor veni mai multe… Si poate odata si odata e timpul sa va ganditi la Revelion chiar si inaintea verii 🙂

Lista completa o puteti gasi aici.

Tripsta-logo
Categorii:
Diverse · Paralela 45

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest