Doar azi la Wizz Air: Cumperi un bilet, al doilea e la jumatate de pret

WizzAir

Vedeti ca astazi, Wizz Air are o promotie interesanta – daca vrei sa cumperi doua bilete, al doilea este la jumatate de pret. Dar hai sa va dau toate amanuntele.

In primul rand, trebuie sa cumperi 2 bilete fix pe aceeasi cursa. Daca sunteti mai multi, poti sa cumperi pana la 6 bilete deodata. Pretul celui de-al doilea bilet este cu un discount de 50% pentru costul zborului efectiv si taxele obligatorii (cum e taxa de aeroport). Taxa de administrare nu este redusa, iar restul de servicii optionale – gen bagaj, mancare, echipament sportiv, imbarcare prioritara, loc la iesirile de urgenta, etc nu sunt incluse.

Cum ziceam, promotia este valabila doar azi si biletele puteti sa le cumparati de aici, de pe site-ul Wizz Air.

Mai multe informatii cu privire la conditii, gasesti aici.

Comentarii

  • Roxanarox spune:

    Multumim pt informare dar sa stii ca treburile nu sunt chiar asa cum zic ei…. acum 2 zile am facut o cautare pt 2 persoane si costa 1000 de lei iar azi biletele cu reducere de 50% la al doile sint 950. IS NESERIOSI!!! Le.au scumpit ca sa le faca reducere dupa… peste doua zile vor fi din nou mai ieftine. Si tocmai ce mi.am luat o teapa de la ei. Abia m.am intors duminica de la venetia unde dupa ce ne.au lasat impresia ca daca achizitionam pachetul wizz club avem avantaje financiare…. dupa ce l.am platit biletele prin wiiz club erau mai scumpe cu 20€ de persoana decat cele normale fara mega promotia lor

  • Florin spune:

    „Ne pare rău! Nu am putut trimite solicitarea de preţ. Încercaţi din nou mai târziu.” – acesta este mesajul dupa 3 incercari de rezervare. Urmat de „Faceți clic pe „Trimitere solicitare” pentru a primi notificarea prin email în următoarele 2 zile lucrătoare când locurile dvs. vor fi disponibile pentru a fi rezervate pe wizzair.com”

    Asa se rezerva 1+1/2 ….

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii