Promotia de vara Qatar Airways: Hong Kong @ 389 euro, Bangkok @ 555 euro, Beijing @ 467 euro

36. Qatar Airways - Doha airport

Nu a trecut mult timp ca iata, Qatar Airways recidiveaza cu niste tarife foarte bune pe destinatii consacrate in special din Asia ! De data asta, reducerile sunt de pana de 50% din costul biletului, dar daca iei in considerare si taxele aeroportuare (care nu beneficiaza de reducere), ajungi pe la o reducere totala de circa 40%.., O reducere sanatoasa, as zice eu. Dar haideti sa vedem care sunt cele mai bune tarife.

Hong Kong – 389 euro mi se pare pomana fara lumanare. Incet, incet, o sa ajungem sa zburam la Hong Kong la pretul unui bilet spre Spania sa zicem. Si sa va spun ca Hong Kong este metropola mea asiatica favorita (exceptand Bangkok, desigur) si ca de aici, poti prinde zboruri ieftine spre alte destinatii est-asiatice si nu numai ?

China vine cu o sarabanda de preturi foarte bune, toate sub 500 euro – Beijing la 467 euro, Guangzhou la 495 euro, Hangzhou la 466 euro, Shanghai la 470 euro.

Bangkok, orasul meu drag este la un pret excelent – 555 euro, iar Bali in plin sezon secetos este la doar 606 euro !

Dar sa nu remarc si un pret bun pe una din ultimele destinatii Qatar Airways – se poate zbura la Sydney pentru 869 euro, iar daca tot scriu de Australia, Melbourne e doar la 804 euro !

 

ATENTIE

Perioada de achizitionare a biletului este de azi, 10 iunie pana pe 19 iunie, dar, evident, numarul biletelor este limitat.

Perioada de calatorie este generoasa, tot de azi, dar pana pe 15 decembrie (vreme excelenta pentru destinatii cum ar fi China, Coreea, Indonezia si altele).

Dar, acestea sunt doar cateva dintre destinatiile cu preturi promotionale – gasesti si Dubai, Seul, Singapore, Sharjah, Doha si altele. Arunca o privire aici.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest