Paralela 45 anunta lansarea charterului spre Mos Craciun, in Laponia

Laponia

Cred ca toti ne aducem aminte cum il asteptam pe Mos Craciun (sau pe Mos Gerila, depinde ce generatie suntem). Eu chiar am crezut ca exista si ma enervam ca in noaptea cu pricina adormeam ca un fraier si, cand ma desteptam, Mosul deja fusese in viteza si cizmulitele erau chiar pline. Dar eram convins ca, daca ne-am fi vazut fata in fata, mi-ar fi lasat fix ce-mi doream eu, nu ce-si dorea mama pentru mine (evident, cele doua pareri nu coincideau). A venit si timpul dupa care am aflat cine e Mos Craciun, dar deja nu mai conta: a existat o perioada foarte frumoasa din viata mea, in care Mos Craciun exista.

Si, totusi, multi spun ca Mos Craciun exista, dar ca locuieste undeva, departe, in nordul continentului, mai precis in nordul Finlandei, unde tot anul lucreaza sa-si puna la punct actiunea care trebuie sa fie extrem de rapida si de eficienta in seara de 24 decembrie (sau 31 decembrie, in Rusia, unde continua sa existe sub numele de Dedya Moroz, adica Mos Gerila)… sa imparta cadouri prin toata lumea… si sunt convins ca pentru prichindeii mari fani ai lui Mos Craciun, o vizita la el acasa este mai importanta decat sa-l vada pe Mickey Mouse la Disneyland.

Cum ziceam, in nordul Finlandei, acolo unde traieste Mos Craciun, acesta are case, sate si locuri unde se poate intalni cu copiii de toate varstele. Mos Craciun are mai multe proprietati – unele, langa orasul Rovaniemi, iar altele mai la nord, in Levi. Dar pentru a ajunge acolo nu e asa usor… nu sunt prea multe zboruri (chiar si din Helsinki, capitala Finlandei), asa ca oamenii de la Paralela 45 vor organiza un charter, o cursa directa de la Bucuresti la Levi.

Se va pleca la Levi in dimineata de 23 decembrie (se ajunge dupa un zbor de patru ore), iar in program, pe langa mult-doritele intalniri cu Mos Craciun (nu va fie frica, va veni la ora care trebuie, in noaptea de Craciun, cu sania trasa de reni), se regasesc si alte experiente mai mult decat dragute – vizite la fermele de husky (inclusiv plimbare cu sania trasa de husky), intalniri cu reni si cu alte animale ale Nordului si, nu in ultimul rand, o vizita la Santa Park, aflat langa Rovaniemi.

Daca vreti sa le faceti un cadou cu totul si cu totul memorabil copiilor vostri, aruncati o privire pe oferta de charter spre Tara lui Mos Craciun, pe care o gasiti aici.

Atentie, vedeti ca exista si o oferta de reduceri timpurii, in valoare de 100 de euro per adult si de 75 de euro per copil, pentru rezervari pana la 31 august!

 

Sursa foto

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii