Ryanair anunta deschiderea rutei Bucuresti – Palermo

Ryanair

Incet, incet, Ryanair anunta rutele noi din Bucuresti pentru a-si folosi avioanele anuntate pentru baza de la Bucuresti. Probabil inca nu au ajuns la o intelegere cu aeroportul, asa ca le anunta una dupa alta, incet, incet. Dar e bine si asa. Si de data asta, anunta o ruta interesanta care va fi exclusiva pentru Ryanair – e vorba de Bucuresti – Palermo.

Pana acum, atat Wizz, cat si Blue zburau din Romania spre Sicilia, dar aterizau pe aeroportul din Catania, in estul Siciliei, asa ca noua ruta Ryanair deschide si Sicilia de Vest. Ryanair a anuntat ca biletelor vor costa incepand de la 25 euro, dar inca nu sunt incarcate pe site-ul lor, probabil, vor fi disponibile in cursul zilei de azi sau maine.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • Buna ziua ! Ce sanse ar fi ca Ryan Air sa deschida o ruta si pe Portugalia, Lisabona sau Porto ? Stiu ca Blue Air a dat startul spre „Lusitania”, dar tocmai de aceea… 🙂

  Cristian 18 august 2016 15:17 Răspunde
  • Chiar nu stiu. Am dubii ca vor lansa Portugalia in primul val pentru ca este o ruta foarte lunga si inerent mai putin profitabila, dar nu se stie niciodata. Atat Blue, cat si Wizz zboara spre Lisabona.

   Imperator 18 august 2016 15:31 Răspunde
 • Încă sper să lanseze şi zboruri directe spre Maroc, chiar şi cu frecvența 1/7.

  Roxana 19 august 2016 6:31 Răspunde
  • Si eu, dar am mari dubii. Nu exista decat o minuscula comunitate marocana in Romania ca sa se justifice chiar si 1/7, in plus e un zbor foarte lung.

   Imperator 19 august 2016 9:42 Răspunde
 • timisoara – weeze 3 euro in septembrie??!! chiar o sa zboare?

  paul 25 august 2016 15:09 Răspunde
 • nu stiti cand incarca tarifele pentru Palermo? nu pot sa caut nimic pe ruta Buc – Palermo

  LIDIA 7 septembrie 2016 20:14 Răspunde
  • La Ryanair, poate tine si pana la cateva saptamani pana sa apara biletele fata de momentul in care ei anunta rutele noi.

   Imperator 7 septembrie 2016 21:08 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii