Bilete Wizz la 9 euro: Bucuresti spre Roma, Bruxelles, Bologna, Milano, dar si din Cluj, Craiova, Tg. Mures si Timisoara

WizzAir

Veselia preturilor formate dintr-o singura cifra continua. Am luat la purecat site-ul Wizz Air si am descoperit neasteptat de multe bilete la 9 euro (39 lei). Si unele pe rute care nu sunt competitive unde as zice ca hai e bataie mare. Asa ca m-am gandit sa va arat cand si pe ce rute am gasit. Ca am gasit o groaza

Cluj-Napoca – Bologna – gasesti numeroase bilete la 9 euro, chiar si de prin octombrie. Arunca o privire aici.

 

wizz-cluj-bari

Cluj-Napoca – Bari. De asemenea, gasiti bilete la 9 euro incepand cu 1 octombrie. Iar in octombrie in Bari este o vreme excelenta. Arunca o privire aici pentru toate cursele.

wizz-cluj-bologna

Cluj-Napoca – Koln. Nu sunt bilete garla ca spre Bologna sau Bari, dar poti gasi 2 sau 3 date inca din octombrie la 9 euro. Arunca o privire aici.

wizz-cluj-koln

Cluj-Napoca – Bucuresti si Bucuresti – Cluj-Napoca. Bilete garla la 9 euro chiar si acum, in septembrie. Poti vedea cele mai bune preturi aici (pentru Cluj-Bucuresti) si aici (pentru Bucuresti-Cluj).

wizz-cluj-bucuresti

Craiova – Bologna. Nici oltenii nu duc lipsa de preturi de 9 euro, incepand tot de prin octombrie. Aruca o privire aici.

wizz-craiova-bologna

Craiova – Roma. Nu sunt bilete la 9 euro incepand de maie sau saptamana viitoare, ci din februarie – martie. Si imi aduc aminte ce placut a fost intr-un februarie cand am venit rebegit dintr-un Bucuresti inghetat la mijloc de februarie intr-o Roma insorita si unde venise serios primavara. Arunca o privire aici.

wizz-craiova-roma

Bucuresti – Bergamo si Bucuresti – Milano Malpensa. Doar n-o sa ramana Capitala fara tarife la 9 euro. Exista tarife la 9 euro atat spre Bergamo, cat si spre Malpensa incepand chiar de peste doua saptamani si ceva, de la sfarsitul lui septembrie. Aruncati o privire aici.

wizz-bucuresti-bergamo

Bucuresti – Bologna. Doar nu era sa ramana Bologna fara tarife penibil de mici. Poti zbura la 9 euro chiar si de saptamana viitoare ! Uite-te aici.

wizz-bucuresti-bologna

Bucuresti – Roma. Am scris si am spus de nenumarate ori ca Roma este un oras superb. Si are si preturi de la 9 euro incepand chiar din prima zi de octombrie. Eu zic ca nu trebuie ratat. Uite-te aici.

wizz-bucuresti-roma

Bucuresti – Bruxelles. Campul de lupta preferat al companiilor low-cost. Wizz Air a generalizat pretul de 9 euro, gasesti tariful asta aproape in fiecare zi in octombrie ! Gasesti datele aici.

wizz-bucuresti-bruxelles

Targu Mures – Frankfurt. Este o ruta noua, asa ca cei de la Wizz vor s-o creasca. Gasesti bilete la 9 euro inclusiv de saptamana viitoare. Uite-te aici.

wizz-tg-mures-frankfurt

Timisoara este insa cea mai rasfatata… Are bilete la 9 euro intr-o multime de directii: Timisoara – Milano Bergamo (incepand de saptamana viitoare), Timisoara – Bari (incepand din octombrie), Timisoara – Eindhoven (incepand de peste doua saptamani, iar Amsterdamul e la doi pasi !), Timisoara – Memmingen / Munchen (gasesti si prin octombrie de Oktoberfest), Timisoara – Frankfurt (tot asa, de prin octombrie), dar si Timisoara – Venetia (inclusiv saptamana viitoare !!!!!).

Cam astea sunt. Eu am numarat nu mai putin de 19 rute la 9 euro. Eu zic sa va ganditi la niste city breakuri 🙂

Pretul biletelor este valabil, azi 9 septembrie in jurul orei 15:00 – 15:30. Cum bine stiti, preturile biletelor de avion se pot schimba de la o ora la alta, asa ca daca va intereseaza, grabiti-va 😉

Wizz-logo

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest