Thailanda te invita sa participi la Thailand Race

Thailand Race

Stiti emisiunea aceea Amazing Race ? Sunt convins ca daca va place sa calatoriti ati stat de multe ori cu gura cascata la cursa infernala din jurul lumii… Si sincer mi-ar fi placut sa fiu in pielea unora dintre competitori. Uneori nu pentru ca prefer sa am timp sa savurez si sa traiesc locuri, nu doar sa le bifez cum faceau cei din Amazing Race. Dar parca ar fi fun odata 🙂 . Nu stiu daca se mai desfasoara Amazing Race, probabil ca da, dar n-am mai vazut episoade, in schimb ideea a fost preluata de cei de la Thailand Authority for Tourism care organizeaza un Thailand Race. Si te invita sa participi si tu. Adica sa te duci in Thailanda si sa te intreci cu alte echipe. Ce trebuie sa faci ?

In primul rand sa intrati pe site-ul Thailand Race.

Filmati un film cu voi explicand de ce ati vrea sa participate la Thailand Race, il incarcati pe youtube si va inregistrati pe site. Scrieti vreo 20 cuvinte ce inseamna aventura pentru voi. Asta pana pe 30 septembrie.

Trebuie sa capatati cat mai multe like-uri posibile pentru a intra in finala de 10. Termenul de obtinere de like-uri este tot 30 septembrie, deci cu cat il incarcati mai repede, cu atat mai bine pentru ca veti avea mai mult timp sa va mobilizati prietenii sa va voteze.

In finala, un juriu va decide cine va fi invitat sa faca echipa impreuna cu Cabral si sa participe la The Thailand Race. Castigatorul va fi anuntat pe 5 octombrie.

 

Intre 22 octombrie si 1 noiembrie veti fi in Thailanda si veti participa la concurs, in competitie cu o echipa bulgareasca (si este evident ca noi vom fi mai tari !).

Castigatorul din lupta romano-bulgara va castiga o excursie in Thailanda pentru 2 persoane.

 

Eu zic sa participati. Sunt convins ca o sa fie super-fun… Si nu va pot spune decat Let The Force be with You !

 

 

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest