WIZZ news: Zboruri spre Lamezia Terme, Venetia si Paris, reduceri la Wizz Tours

12. Wizz

Am fost plecat cateva zile in ultima saptamana si hop, m-am trezit la intoarcere cu o avalansa de stiri de la Wizz – rute noi, oameni noi, reduceri noi. Asa ca m-am gandit sa le grupez intr-un singur articol… Deci, sa trec sa va spun care sunt aceste stiri.

CURSE NOI

Baza operationala de la Craiova se imbogateste cu doua rute interesante. Noile rute vor fi spre Venetia / Treviso si Paris Beauvais si vor incepe sa opereze de la sfarsitul lunii martie. Ambele rute vor fi operate de 2 ori pe saptamana. Iata amanuntele:

Craiova – Venetia. Prima cursa: 26 martie 2017. Zile de operare: luni si vineri. Tarife de la 69 lei.

Craiova – Paris Beauvais. Prima cursa: 27 martie 2017. Zile de operare: miercuri si duminica. Tarife de la 69 lei

 

O noua destinatie in premiera: Bucuresti – Lamezia Terme. Daca e sa te uiti pe harta Italiei, o sa descoperi ca de la Napoli in sus, aproape nu e nici un aeroport care sa fie „ratat” de companiile aeriene. La sud de Napoli, doar Bari si Catania, asa ca ramanea descoperita o zona destul de mare din varful „cizmei”… e drept si cea mai saraca, dar sunt sigur si acolo au ajuns migrantii romani si desi nu sunt statiuni prea faimoase, exista cateva plaje chiar faine, iar Lamezia Terme pe langa ca este principalul nod de transport al Calabriei, are cateva obiective turistice precum un castel normand sau alte fortificatii ridicate de cavalerii de la Malta. Primul zbor de Lamezia Terme va fi operat pe 26 martie 2017 si vor fi 2 zboruri pe saptamana (joia si duminica). Tarifele incep de la 99 lei.

 

PROMOTIE WIZZ TOURS

V-am povestit de cateva ori despre Wizz Tours. Este agentia de turism on-line a celor de la Wizz care ofera pachete zbor + hoteluri la preturi mai bune decat daca le-ai cumpara separat. Dar in plus pe langa aceasta reducere obisnuita, zilele acestea (pana pe 8 octombrie 2017, ora 1:00 noaptea) puteti beneficia de o reducere suplimentara de 100 euro pentru pachetele achizitionate spre tarile calde – ATENTIE: pentru sejururi de 5 zile sau mai mult. Tarile calde sunt: Dubai, Tenerife, Malta, CipruSicilia, Malaga, Alicante si Israel (fa click pe fiecare destinatie daca vreti sa aflati mai multe amanunte – veti gasi toate articolele mele dedicate respectivelor locuri !). Pentru a obtine reducerea, e musai sa inserati codul promotional HAPPY100. Bafta !

Si cum zice amicul Nicky, e musai sa faceti rezervare la hotel + zbor ca altfel nu merge ! Dar preturile sunt bune.

Si ca veni vorba de Wizz Tours, a avut loc o schimbare la varf, noul general manager fiind Istvan Csanalosi care vad ca debuteaza in forta… In prima zi de munca, baga o promotie 🙂 La cat mai multe si la cat mai mari !

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii