Black Friday in turism: Paradis Vacante de Vis are reduceri de pana la 67% pentru pachete de Litoral pentru la vara

01. Zbor Peste Litoral

Ca in fiecare toamna de cativa ani incoace, luna noiembrie este luna celebrei „Vineri negre” – sau „Black Friday” mai pe romaneste. Nu, nu este ziua in care leul se prabuseste (desi Guvernul se chinuie sa-l devalorizeze cat poate de mult) sau a vreunui dezastru, dimpotriva este ziua fericita in care curg reducerile de tot felul – electronice, haine, lingouri de aur pana la … ati ghicit si turism ! Acesti maestrii ai marketingului care sunt americanii au inventat Black Friday acum cativa ani, iar conceptul a ajuns si in Europa, inclusiv prin Romania. La inceput la electronice si iata ca a ajuns si la calatorii. Un lucru pozitiv. Ce voiam insa sa va anunt este ca cei de la Paradis Vacante de Vis vor avea si ei un Black Friday incepand de maine, 17 noiembrie pana pe 24 noiembrie in care veti putea cumpara pachete pentru Litoralul romanesc pentru la vara cu reduceri de pana la 67% fata de tariful de baza.

Despre Paradis, Vacante de Vis am mai scris. Este o agentie din Constanta care de 18 ani este specializata pe Litoralul romanesc, oferind pachete pe malul Marii Negre. Sunt oamenii care stiu tot ce misca pe Litoral, fiind si de acolo. Asa ca ofertele de Black Friday sunt strict pentru Litoralul romanesc.

Sa va spun cateva exemple de la promotie:

Hotelul Victoria Mamaia (3 stele): Reducere de la 229 / 233 lei la 196 lei per persoana per zi in plin sezon (iulie)

Hotelul Zenith Conference & Spa Mamaia (4 stele): Reducere de la 130 lei la 99 lei per persoana per zi la sfarsit de iunie

Complex Steaua de Mare Eforie Nord (3 stele): Reducere de la 215 lei la 169 lei per persoana per zi in prima jumatate al lui iulie.

Mai sunt si alte hoteluri la reducere (mai ales cele din complexele Phoenicia, dar si de la Olimp si Neptun, asa ca cel mai bine este sa aruncati o privire pe pagina agentiei Paradis pentru toate ofertele adica aici ———-> Pagina Paradis.

Ii puteti contacta aici. Si apoi sa visati la mare si soare 🙂

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii