Ultima chemare pentru a castiga 2 bilete Wizz Air pe orice destinatie.

wizz-bilet

This is the final call for … Asa mai auzi uneori in aeroporturi. Nu am avut onoarea sa fiu chemat personal (Mr. Dumitru you are delaying the flight), dar de vreo 2-3 ori am facut jogging prin aeroport dupa ce avionul cu care sosisem avusese o oarecare intarziere. Acum, va anunt ca este ultima chemare pentru a castiga o pereche de bilete pe orice destinatie operata de Wizz Air in Romania oferite de cardul de credit MasterCard WIZZ – Bancpost

Daca ati participat, va pot spune ca vinerea viitoare veti afla castigatorul, daca nu ati participat, va invit sa intrati pe acest link si sa raspundeti la cateva intrebari a carui raspuns le gasiti pe pagina de prezentare a cardului.

Cum am spus, premiul cel mare este o pereche de bilete Wizz Air spre orice destinatie operata din Romania, dar mai exista si alte cateva premii – 5 trollere de calatorie si 10 cani termos.

Cum am zis, acesta este „the final call”. De fapt, puteti participa la concurs pana duminica noaptea la ora 24:00. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti vineri, 25 noiembrie si vor fi anuntati instantaneu 🙂 Multa bafta !

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest