Castigatorii la concursul MasterCard WIZZ – Bancpost

wizz-bilet

A venit vremea sa anunt castigatorii la concursul organizat impreuna cu MasterCard WIZZ – Bancpost. Va multumesc pentru participare, au raspuns un numar record de mii de participanti, asa ca, evident a trebuit sa recurg la o tragere la sorti care s-a desfasurat cu ajutorul Random.org. Au fost trasi la sorti castigatorii si cate 3 rezerve. Adica:

La premiul 1: 2 bilete Wizz Air orice destinatie, avem un castigator si doua rezerve

La premiul 2: 5 trollere, avem 5 castigatori si 15 rezerve

La premiul 3: 10 cani-termos, avem 10 castigatori si 30 rezerve.

Dar iata castigatorii:

 

Marele castigator este Adriana – Mihaela G. In caz ca nu va putea fi contactata, rezervele sunt (in ordine): Vasile I, Roxana A. si Elena M.

La premiul 2, castigatori sunt: Mircea M., Alexandra M., Raluca P., Septimiu B., Paula M.

La premiul 3, castigatori sunt: Raluca – Georgiana V., Ildiko K., Ruxandra D., Mihail G., Sorin B., Madalina M., Andreea T., Raluca-Luminita I., Ionela-Alina L, Oana-Paula I.

Castigatorii vor fi contactati de cei de la Bancpost si vor trebui sa accepte premiul si sa-si dea datele pentru a le fi trimise premiile pana luni, 28 noiembrie miezul noptii, daca nu vor putea fi contactati sau nu vor raspunde, vor fi contactate rezervele in ordine.

 

Inca odata, va multumesc ca ati participat al concurs si va astept la alte concursuri viitoare. Un weekend fain sa aveti !

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii