Concursul de sfarsit de an al Organizatiei Germane de Turism – Castiga un city break la Munchen!

1. Primaria din Munchen

Pare sa fi intrat deja in traditie, mai ceva ca si concertul de Anul Nou al Operei din Viena. Se apropie Anul Nou, e luna decembrie si Organizatia Germana de Turism (adica biroul de promovare a turismului al nemtilor) lanseaza un nou concurs cu un premiu foarte fain – un city break (avion si cazare) in poate cel mai frumos oras al Germaniei (sau cel putin asa il consider eu) – MUNCHEN!

Noutatea acestui an este ca fiecare persoana care se va inscrie in concurs va primi automat si un voucher de 20 euro pe zborurile Lufthansa. Il vei putea accesa automat, dupa ce iti introduci datele personale.

Ce trebuie sa faci? Nu mare lucru, intra te rog pe si raspunde la cateva intrebari despre Germania.

Nu stii raspunsul? Nu-i bai, fie le gasesti tot pe site, la informatii ajutatoare, fie il intrebi pe Google, dar sigur gasesti raspunsurile.

Imediat dupa ce ti-ai lasat datele personale vei primi si voucherul de 20 euro pe zborurile Lufthansa dar vei intra si in cursa pentru marele premiu, un city break pentru doua persoane, la Munchen.

Data limita este 31 decembrie 2016 si daca ai noroc, Anul Nou vine cu o mini-vacanta in Munchen.

UPDATE: Concursul s-a prelungit pana pe 31 ianuarie 2017 !

Ce poti face in Munchen? Multe – de la plimbarea pe strazile orasului vechi la vizitarea palatelor regilor bavarezi, de la vizitarea templului producatorului auto BMW – BMW Welt la stadionul olimpic, in fine, multe, multe. Si daca ai chef de iesit din oras, pe o raza scurta, poti gasi Alpii, orasele traditionale bavareze de un pitoresc rar, celebrele castele ale Bavariei care l-au inspirat pe Walt Disney… de fapt, multe poti face in Bavaria si in Munchen, mai greu sa alegi ce.

Daca vrei sa te inspiri, poti sa te uiti aici pe articolele mele despre Munchen.

Deci, intrati aici si multa bafta!

PS: Desi nu va fi decat un castigator, toti participantii primesc cadou un voucher de 20 euro pe care il pot folosi pentru achizitionarea unui bilet de avion Lufthansa.

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest