Interviu Camelia Badiu, Bavaria Tour: “Suntem specializați pe circuite și, până la 30 iunie, avem reduceri de până la 40% pentru circuitele din 2016”

Camelia Badiu

Astăzi aș dori să vă prezint o mai veche cunoștință de-ale mele, doamna Camelia Badiu, de la agenția de turism Bavaria Tour. Ne știm de ceva timp, dânsa a și oferit un tur pentru cititorii blogului meu la Istanbul (un oraș genial !!!), așa că m-am gândit să o întreb câte ceva.

Camelia, de ce te-ai apucat de turism ? Ce te-a atras la domeniul ăsta?

În primul rând, îmi place să călătoresc. Cred că e imposibil să lucrezi în turism și să nu-ți placă să descoperi locuri noi, orașe noi, să ai experiențe cât mai diverse. Părinții mei m-au luat în vacanțe de la 2 ani, așa că descoperirea mi-a intrat în sânge. Prin urmare, m-am gândit să îmi transform pasiunea în afacere și să lucrez în domeniul turismului.

 

Cum ai ajuns să deschizi agenția de turism? De câți ani funcționează? De unde și până unde Bavaria? Ești săsoaică sau svăboaică?

Agenția funcționează de aproape 10 ani, mai precis din 2006. A început ca o afacere de familie, și intr-adevăr familia are rădăcini săsești. În 2014, am trecut printr-un proces de rebranding, moment în care am și redenumit agenția, “Bavaria Tour”, dar valorile noastre, cum ar fi profesionalismul și integritatea, moștenire de familie, au rămas aceleași. De ce Bavaria? Și pentru că suntem sași, și pentru că ne place foarte mult Bavaria. Și nu numai berea :).

 

Acum s-o spunem pe cea dreaptă. De foarte multe ori, sunt întrebat dacă agenția X sau Y este sigură și serioasă. E drept, există destule firme-fantomă din acest domeniu și multe scandaluri puternic mediatizate. De ce aș zice că Bavaria Tour este o agenție sigură și serioasă?

Știu, asta e o problemă majoră în turismul românesc, există atâtea și atâtea exemple negative cu agenții care au dispărut peste noapte, unele fiind gândite din capul locului ca fiind escrocherii. Din păcate.

Ce pot să spun despre noi, despre Bavaria Tour, este că suntem de aproape zece ani pe piață, avem mii și mii de clienți mulțumiți, pot spune că 80% din clienții noștri sunt turiști fideli care călătoresc cu noi în fiecare an. În plus, noi oferim doar programe și destinații verificate.

 

Ce tip de servicii comercializați voi?

Suntem o agenție generalistă, oferim și sejururi, city breakuri, business travel, dar ne concentrăm pe zona de circuite, aceasta este zona noastră de focus. Unul dintre avantajele noastre este că atunci când se înscrie o singură persoană și optează pentru partaj, garantat nu plătește supliment de single, chiar dacă i-am găsit persoană de partaj sau nu și stă singură în cameră.

Un alt avantaj este că oferim transferuri gratuite sau contra cost din majoritatea orașelor mari ale țării până la punctul de îmbarcare al circuitului, iar pentru anumite programe oferim chiar și o noapte de cazare, gratuit, în București, înaintea plecării.

 

Cam câți turiști ați deservit în, să zicem, ultimul an? Care au fost destinațiile-vedetă?

Am avut circa 2.000 de clienți și un rulaj de o jumătate de milion de euro. Ca destinație vedetă, anul trecut am avut Turcia.

 

Întotdeauna, trebuie ca o agenție să aibă niște oferte bune. Care sunt cele mai tari oferte care le ai în momentul de față?

Avem oferte bune pentru tot anul 2015, dar în perioada aceasta avem o ofertă specială pentru tururile din 2016 – cine se înscrie pentru un tur de 2016 are parte de reduceri de până la 40%.

 

Pentru anul acesta, ți-aș recomanda unul dintre cele mai populare circuite ale noastre – 5 zile cu autocarul la Istanbul pentru 123 de euro. Sunt plecări frecvente, cam la 2 – 3 săptămâni, iar Istanbulul, așa cum știi și tu, e un oraș cu totul și cu totul special.

Și pentru că Turcia este o țară incredibilă și are atât de multe locuri de descoperit dincolo de all-inclusive-uri, aș zice că e musai să vezi Capadocia. Avem tur, atât cu autocarul – 8 zile cu autocarul prin o bună parte din Anatolia la 265 de euro, cât și 12 zile cu avionul (doar dus până la Istanbul) la 355 de euro + taxe aeroportuare, tot așa, prin toată Turcia, inclusiv Capadocia, Pamukkale, Efes și alte locuri incredibile din Anatolia

Cum ziceam, avem o promoție cu un discount de până la 40% pentru tururile din 2016. Hai să-ți dau niște exemple: Anglia și Belgia cu autocarul, 10 zile pentru doar 255 de euro, avem și un circuit în Dubai de 9 zile la 440 de euro, iar pentru cei care vor să vadă destinații mai îndepărtate, cum ar fi China, prețul pentru un circuit în 2016 de 9 zile este de doar 599 de euro + taxe aeroportuare. Și pentru cei care preferă zborul cu avionul până la destinație, uite Italia clasică (inclusiv Roma, Veneția, Florența, Pisa sau Pompei), costă doar 455 de euro + taxe aeroportuare.

Din nou, atenție, dacă faceți clic pe link-uri, veți vedea prețul pentru circuitele din 2015, aceleași programe, dar în 2016 sunt mai ieftine cu până la 40%.

 

Românii iubesc Turcia și iau cu asalt țara asta în timpul verii (și pe bună dreptate, aș putea spune). Ce le-ai recomanda pentru vara asta?

Cum ziceam, avem tururi pentru Turcia asiatică, pentru Anatolia, care includ adevărate minuni ale lumii, cum este Capadocia, dar și alte locuri superbe.

 

Și, la final, drept concluzie… de ce ar trebui ca eu să recomand Bavaria Tour?

Nu vreau să mă laud, dar cred că am dreptate și puteți întreba orice turist de-ai noștri. Pentru seriozitate, profesionalism, amabilitate și pentru faptul că suntem o echipă tânără, care știe să găsească cel mai bun program pentru clienții noștri.

 

 

Categorii:
Interviu

Comentarii

 • Am cautat pe site-ul Bavaria si nu am gasit China la 599 euro+taxe!

  Dorin 26 iunie 2015 7:18 Răspunde
  • Este linkul in articol catre tur de China. Da, vei vedea un pret mai mare, dar acel pret este pentru 2015. Cum se specifica in interviu, pentru 2016, exista un discount de 30 – 40% (in functie de tur), turul acela de China costand in 2016 (nu in 2015 !) 599 euro + taxe. Pentru mai multe informatii, contacteaza-i !

   Imperator 26 iunie 2015 8:46 Răspunde
 • Circuitele agenţiei Bavaria sunt de fapt ale altor agenţii (Omnia ş.a.)

  Taj Mahal 26 iunie 2015 10:53 Răspunde
 • Apropo de China, nu inteleg ce cauta poze din Macao si Guilin pentru circuitul ala, avand in vedere ca mergi doar in zona Beijing-Shanghai.

  Ana 26 iunie 2015 10:57 Răspunde
 • Tocmai fiindca mi-a facut o impresie buna in prezentare si discutii am contractat pt octombrie un circuit de 13 zile in Iran.
  Si numele suna foarte bine eu avand origini bavareze.

  Horsti Popa 27 iunie 2015 0:36 Răspunde
 • Nu a negat nimeni ca circuitul Iran e al lui Omnia si ca lucreaza mult si fiarte bine cu ei, cu Cristian Tour, etc.
  Nu vad nimic rau in asta. colabirarea si cooperarea este in avantajul nostru.

  Horsti Popa 27 iunie 2015 0:43 Răspunde
 • Am si eu o vorba buna pentru Bavaria, fosta Premier: e o agentie serioasa, atat de serioasa incat atunci cand Kara Travel a dat faliment (aka a dat niste tzepe uriase unora),, a ales sa dea despagubiri din fondurile proprii, ca sa nu-si piarda clientii fideli si sa nu se discrediteze pe piata. Bravo Camelia, bravo Denisa, merg cu voi!

  carmen 13 august 2015 1:38 Răspunde
 • Pingback: Bavaria Tour lanseaza programele de Revelion, dar si circuitele din 2017

 • Pingback: Bavaria Tour ofera nu mai putin de 500 de circuite la reduceri de pana la 40% pentru 2018

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii