Din Bruxelles in Republica Dominicana – 270 euro (return), peste cateva zile, in mai si iunie

Tui Fly

Ii multumesc Marianei pentru ca m-a tras de maneca si iata, va pot spune ca pentru cei care va doriti o escapada prin Republica Dominicana, exista bilete cu plecare prin mai si iunie (adica si peste cateva zile) cu doar 270 euro, decoland din Bruxelles si aterizare in Punta Cana. Da, dus-intors. Operatorul este Tui Fly, o companie specializata pe zboruri „exotice” apartinand unuia dintre cei mai mari colosi ai turismului – TUI.

Ce trebuie sa precizez este ca tariful nu include bagaj de cala (dar la ce v-ar trebui mai mult de un costum de baie in Dominicana ?:), iar perioada mai – iunie este perioada sezonului ploios. Nu stiu mare lucru despre Republica Dominicana, nici n-am fost, nici n-am studiat-o vreodata, dar din cate stiu este paradisul vacantelor in resorturi all-inclusive din Caraibe (un soi de Antalya a Caraibelor).

Biletele le puteti achizitiona pe site-ul TUI Fly. Eu am simulat pentru datele 3 mai (dus), 10 mai (retur), dar sunt mai multe date posibile. Pana la Bruxelles, puteti zbura cu Blue Air, Wizz Air, Tarom si Ryanair. Atentie, zborul transcontinental pleaca din Aeroportul National Zaventham unde aterizeaza doar Blue Air si Tarom. Wizz Air si Ryanair aterizeaza pe aeroportul Charleroi, aflat la sud de Bruxelles (Zaventham e la nord de Bruxelles), luati in considerare si perioada de transfer intre cele doua aeroporturi. Intre Charleroi si Zaventhem sunt 70 – 80 km, cam vreo ora cu taxiul (costul estimat este de 180 euro, adica mai scump decat zborul Bucuresti – Punta Cana), sau vreo 2 – 3 ore cu transportul in comun (autobuz pana la Gara de Sud, apoi tren pana la aeroport), dar luati in considerare potentialele greve.

Zbor Punta Cana

Comentarii

  • Cristi spune:

    Nimic deosebit, 540 Euro de cuplu fara bagaj, 1000 euro cazare decenta UAI in Punta,zborurile in Belgia, transferurile ++ , 2000 euro 7 zile in Dominicana in sezonul ploios , iese chiar scump :)))

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest