O noua promotie la Qatar Airways – 499 euro spre Krabi (wow !), Singapore la 509 euro, Windhoek la 679 euro

36. Qatar Airways - Doha airport

Zilele trecute au fost speciale pentru cei de la Qatar Airways. Pentru a patra oara au fost votati cea mai buna companie aeriana a lumii in cadrul „Oscarurilor” companiilor aeriene din lume – SKYTRAX World Airline Awards. Evident, gustul victoriei este inca si mai dulce cu cat Qatarul a surclasat „dusmanii” directi – Emirates clasat pe un nu foarte onorant loc 4, iar Etihad, hat pe 8. Probabil pentru a sarbatori victoria (obtinuta si in conditiile blocadei), Qatar Airways a aruncat o noua serie de promotii, iar unele destinatii au niste super-preturi.

In primul rand, cel mai bun pret este 499 euro spre Krabi, regiunea thailandeza cu un relief absolut spectaculos, poate zona cu cea mai faina regiune litorala care am vazut-o (El Nido prin Filipine se mai bate cu Krabi). Ca idee, aruncati o privire aici pentru a vedea Krabi.

Alte preturi faine sunt Singapore (la 509 euro), Hong Kong (la 529 euro) sau Tokyo (la 549 euro). In plus, poate parea la prima vedere mare, dar un tarif de 679 euro spre Windhoek este un pret rar… iar Namibia este o super experienta.

 

Alte informatii:

Trebuie sa va cumparati biletele pana pe 26 iunie 2017 (evident, nu exista un numar nelimitat de bilete, deci cu cat mai repede, mai multe sanse de a gasi bilete la preturi promotionale).

Perioada de calatorie pana pe 31 mai 2018 (deci prindeti si perioade cu vreme buna).

Mai multe informatii AICI.

Comentarii

  • George spune:

    In ce perioada imi recomanzi Krabi? A doua jumatate a lui Noiembrie oare e inca ploios? Multumesc

  • floria spune:

    Salut!
    Si eu ma gandisem la Krabi, dar daca e prea ploios oare unde am putea merge la inceput de noiembrie (1-2 saptamani) ? Mergem cu fata noastra de 10 ani (are vacanta atunci) si caut locuri unde nu e nevoie de vreun vaccin sau medicatie contra malariei. Vreo idee?
    Anul trecut am combinat Hong Kong cu Japonia, tu mi-ai dat ideea – multumesc, a fost minunat si total neasteptat.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest