Wizz Air are nu mai putin de 38 rute la 10 euro si 40 rute la 15 euro !

Nu e nici un secret, Wizz Air este cea mai mare companie din Romania, cu cele mai multe rute si cele mai multe baze. Are baze in Bucuresti, Craiova, Sibiu, Timisoara, Cluj-Napoca, Tg. Mures si Iasi si in plus mai zboara si la Satu Mare, Suceava si Constanta si are peste o suta de rute si destinatii din diverse orase ale Romaniei. La conferintele de presa vin si cu o harta a rutelor care te ameteste de cate increngaturi sunt ! M-am gandit sa mai arunc insa o privire pe tarifele cele mai mici oferite si am descoperit ca exista nu mai putin de 38 rute unde poti gasi preturi minime la 10 euro si alte 40 rute cu preturi minime de 15 euro. Adica o nimica toata. Si m-am gandit sa vi le spun si voua… In ordine si pe baze:

Din Bucuresti – Otopeni

Basel – daca din Bucuresti nu gasesti decat bilete la 22 euro, din Basel spre Bucuresti, gasesti numeroase date la 15 euro in septembrie, octombrie si noiembrie.

Bologna – vei gasi bilete si dus si intors la 10 euro. De la Bucuresti, gasesti pe 27 septembrie spre Bologna, iar la retur, ai la dispozitie numeroase date in septembrie.

Billund – daca de la Bucuresti, cele mai ieftine bilete sunt la 25 euro, din Billund gasesti bilete la 15 euro in decursul intregii toamne pana hat, in ianuarie.

Bruxelles / Charleroi – de la Bucuresti, vei gasi bilete la 10 euro pe 27 si 28 septembrie (si multe alte date la 15 euro), iar pentru retur gasesti numeroase date la 10 euro in august, septembrie si octombrie.

Cluj-Napoca – doar daca nu vrei nu gasesti bilete la 10 euro in orice directie. Sunt garla.

Hannover. Sa stiti ca merita sa vedeti Hannover si zona adiacenta, mai ales ca gasesti bilete la 10 euro. Spre Hanovra pe 29 octombrie si 1 noiembrie la 15 euro, la retur, ai numeroase optiuni pana in noiembrie la 10 euro.

Lamezia Terme. Gasesti zboruri spre Calabria la 15 euro pe datele de 30 octombrie si 13 noiembrie si mult mai multe optiuni de-a lungul intregii toamne inapoi, spre Romania.

Londra / Luton. Ai numeroase optiuni spre Bucuresti in luna septembrie la 15 euro, din pacate preturile spre Luton sunt mai marisoare, incep la 35 euro. Dar 50 euro dus-intors in septembrie nu e deloc rau.

Milano / Bergamo vei gasi bilete si la dus si la intors cu 10 euro. Daca spre Italia, gasesti mai multe date chiar si in august si septembrie la 10 euro (cool, in plina vacanta), la retur e o ploaie de date cu bilete la 10 euro pe la sfarsit de august si septembrie.

Oslo / Torp. Gasesti numeroase curse la 15 euro dinspre Norvegia, dinspre Romania cel mai mic pret este 22 euro (numeroase date in septembrie)

Roma / Ciampino vei gasi mai multe date pentru dus in august la 10 euro si pentru retur in septembrie la 10 euro. O vacanta la Roma ? Perche non ?

Stockholm / Skavsta. Gasesti o groaza de date la 15 euro pentru zboruri spre Romania, cel mai ieftin zbor dinspre Bucuresti este 20 euro.

Torino – numeroase date la 15 euro la cursele spre Romania. Cel mai ieftin pret spre Torino este 19 euro.

 

Din Cluj-Napoca

Bari – ai tarif de 15 euro spre Bari pe 24 septembrie si dinspre Bari pe 14 septembrie

Basel – ai tarif de 10 euro spre Basel pe 19 octombrie si 25 noiembrie si dinspre Basel pe 7 noiembrie.

Berlin / Schonenfeld. Numeroase date pentru zboruri spre Berlin la 15 euro, cel mai ieftin retur este 25 euro. Dar 40 euro dus-intors e un super pret.

Billund. In caz ca vreti sa ajungeti la Legoland, gasiti zboruri la 10 euro spre Billund in jur de 1 Decembrie si retururi la 10 euro cam toata toamna.

Bruxelles / Charleroi. La dus, aveti o zi la 15 euro (27 septembrie), la retur, sunt numeroase zile de-a lungul intregii toamne la 15 euro.

Bologna. Gasesti zboruri spre Bologna la 10 euro la sfarsit de septembrie, cel mai ieftin retur este 20 euro.

Bucuresti. Cum ziceam, greu sa nu gasesti bilete la 10 euro spre si dinspre Bucuresti.

Frankfurt / Hahn. Ai un zbor din Frankfurt la 15 euro pe 4 septembrie. In rest, gasesti tarife super ok la 20 euro

Larnaca. Ai cateva date la dispozitie in decembrie sa zbori in Cipru cu 15 euro, cel mai ieftin retur pe care l-am gasit e la 19 euro.

Malmo. Ai o groaza de date disponibile pentru zboruri spre si dinspre sudul Suediei la 15 euro.

Nurenberg. Ai numeroase date sa zburati spre Nureberg in octombrie si noiembrie la 15 euro, cel mai ieftin retur este insa 27 euro.

Milano / Bergamo. Vei gasi numeroase date la 15 euro in septembrie spre Milano, iar la retur e o ploaie de date cu tarife la 15 euro.

Stockholm / Skavsta. Ai o groaza de optiuni spre si dinspre capitala Suediei la 10 euro – din august pana in noiembrie.

Viena / Bratislava. O avalansa de bilete la 10 euro si dus si intors de-a lungul intregii toamne si in iarna.

 

Din Timisoara

Bari. Pe 29 septembrie poti zbura la Bari cu 15 euro. Returul incepe de la 20 euro

Bruxelles / Charleroi. O groaza de date cu preturi de 10 euro spre si dinspre capitala Europei.

Bologna. Luna septembrie e perfecta sa zbori in Bologna. Zborurile dus sunt la 10 euro, cele retur la 15 euro ! Numeroase date

Dortmund. Vei gasi numeroase date in septembrie si cateva in decembrie pentru zborul dus si numeroase optiuni in august si septembrie pentru zborul intors, totul la doar 10 euro.

Eindhoven. Gasesti numeroase zboruri la 10 euro dinspre Olanda chiar si acum in august, dar si prin ianuarie, si destule date la 10 euro spre Eindhoven la inceputul anului viitor.

Frankfurt / Hahn. Numeroase zboruri la 10 euro, acum in septembrie si dus, si intors.

Londra / Luton. Desi e o destinatie in general scumpa, gasesti bilete si la 15 euro. Pentru dus prin decembrie, pentru retur prin septembrie 🙂

Milano / Bergamo. Cam tot timpul gasesti bilete atat dus, cat si intors la 10 euro.

Munchen / Memmingem. Pe 16 si 19 septembrie, sunt zboruri la 15 euro, returul incepe de la 17 euro.

Paris / Beauvais. O alta destinatie in general scumpa, dar iata, am gasit zbor dus pe 18 septembrie la 15 euro, returul incepe insa de pe undeva de la 20 euro.

 

Din Tg. Mures

Baden-Baden. Preturi de 15 euro – o gramada prin ianuarie 🙂

Munchen / Memmingem. La fel – tot 15 euro de prin ianuarie.

 

Din Sibiu

Dortmund – vei gasi preturi de 15 euro spre orasul german mai prin iarna (de prin noiembrie incepand), preturile la retur incep cu 20 euro

Munchen / Memmingen. Preturi de 15 euro pe 30 noiembrie si 7 decembrie, tarifele de retur incep insa de la 25 euro.

Nurenberg. Sunt numeroase date cu tarife la 15 euro pentru toata toamna. Returul costa incepand cu 25 euro.

 

Din Craiova

Bologna. In luna septembrie, ai numeroase optiuni cu 15 euro, Mai multe dinspre Bologna, dar gasesti si spre Bologna.

Koln / Bonn. Spre Germania, gasesti tarife de 25 euro prin septembrie si decembrie, pentru retur, doar in septembrie.

Liverpool. Spre Anglia, gasesti bilete la 10 euro pe 5 si 9 decembrie si inapoi pe 2 octombrie si 7 noiembrie. In rest, ai destule optiuni la 15 euro.

Milano / Bergamo. In luna septembrie, ai numeroase optiuni cu 15 euro. Ce-ar fi sa dai o fuga in Italia de Nord ?

Paris / Beauvais. Numeroase tarife la 15 euro spre Paris prin noiembrie si decembrie. Returul incepe la 25 euro.

Venetia / Treviso. Spre Treviso, gasesti tarife de 9 euro cam toata toamna, la retur, prin august / septembrie si la inceputul anului viitor.

Venetia / Marco Polo. Spre Venetia, ai tarife la 10 euro pe 8 si 18 octombrie si returul pe 4 octombrie. In rest, gasesti tarife de la 17 euro in sus,

 

Din Iasi

Venetia / Marco Polo. Gasesti tarife de 15 euro pe 9 octombrie (spre Italia) si 6 octombrie (dinspre Italia). In rest, gasesti si la 17 – 20 euro.

Cam astea sunt … ele erau valabile pe 26 iulie la orele 22:00 (cand am terminat de compilat), dar precum stiti preturile biletelor pot varia de la un minut la altul… dar probabil, nu dramatic, asa ca daca va intereseaza ceva, intrati pe site-ul Wizz Air si zbor lin !

Wizz-logo

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest