Cele mai ieftine destinatii din Bucuresti la Wizz. Tarife de la 8 euro – Bruxelles, Hanovra, Bologna, Milano, Cluj

Am luat la mana toate destinatiile Wizz Air din Bucuresti. Si nu sunt putine, sunt o groaza, nu mai putin de 47. Si m-am gandit sa va zic care sunt preturile minime pe fiecare destinatii in parte si mai ales cand, asa ca daca vreti sa „vanati” o anumita destinatie sa stiti cam cand sa va programati o vizita. Deci … s-o luam la pas…

Belgia

Bruxelles – Stiti ca in general, sunt preturi foarte mici pentru a zbura spre Capitala Europei. Gasesti zboruri cu 8 euro si dus si intors. La dus, vei gasi prin octombrie, in prima jumatate al lui decembrie la pretul acesta, iar la retur vei gasi toata toamna, din septembrie pana in noiembrie, dar si in ianuarie.

 

Cipru

Larnaca – Spre Cipru, 21 euro pe 11 decembrie, dinspre Cipru, gasiti la 28 euro pe 6 octombrie, 24 noiembrie si 15 ianuarie.

 

Danemarca

Billund – Spre Billund, gasesti bilete la 23 euro prin noiembrie si inceput de decembrie, iar la retur le gasesti la 15 euro cam prin toata toamna pana la mijlocul lui decembrie.

 

Elvetia

Basel – cele mai ieftine zboruri spre Elvetia costa 22 euro prin noiembrie pana la mijloc de decembrie, iar la retur, dai si 15 euro pe diverse date din octombrie si noiembrie.

Geneva – cel mai ieftin spre Geneva este 23 euro pe 9 octombrie, la retur, vei gasi la 28 euro pe la sfarsit de octombrie si pe fiecare cursa din noiembrie.

 

Emiratele Arabe Unite

Dubai – cel mai ieftin spre Golful Persic este 69 euro pe 21 noiembrie si 7 decembrie, iar cel mai ieftin retur costa 54 euro acusica, pe 13 septembrie.

 

Franta

Nice – cursele incep in aprilie 2018. Cele mai ieftine tarife le gasesti la 38 euro (spre Nice in mai, dinspre Nice, cam toata primavara din aprilie pana in iunie).

Paris Beauvais – Gasiti tarife la 28 euro in octombrie, iar cele mai ieftine tarife le gasiti la 25 euro prin octombrie si noiembrie.

 

Germania

Dortmund – Gasiti tarife la 21 euro. Spre Germania, pe 17 octombrie, iar la retur aveti mai multe date la dispozitie: 24 si 26 septembrie, dar si numeroase date prin octombrie.

Hanovra – Gasiti tarife la 8 euro pe data de 13 decembrie spre Hanovra. La retur, gasesti numeroase optiuni la acelasi pret in octombrie, noiembrie pana la mijloc de decembrie.

Nurenberg – Gasiti tarife la 25 euro aproape pe fiecare cursa in noiembrie pana la mijloc de decembrie. La retur, preturile de 25 euro incep pe 18 septembrie si ai de asemenea numeroase optiuni din octombrie pana la mijloc de decembrie.

 

Israel

Tel Aviv – Cel mai mic tarif spre Israel este de 32 euro pe 10 noiembrie. La retur, gasiti si 25 euro pe 14 si 16 octombrie.

Eilat – primul zbor spre sudul Israelului va fi efectuat pe 29 octombrie. Cele mai mici tarife sunt 39 euro (15 si 19 noiembrie si 3 si 6 decembrie). Cel mai ieftin bilet este de 15 euro fix pe prima cursa pe 29 octombrie, dovada a faptului ca o sa fie goala – nu sunt prea multi eilateni dornici sa vina in Romania.

 

Italia

Alghero (Sardinia). Cel mai ieftin vei gasi spre Sardinia la 25 euro prin octombrie, noiembrie si decembrie (chiar si pe 20 decembrie), iar cel mai ieftin retur este la 15 euro pe 12 si 19 noiembrie.

Bari. Cel mai ieftin spre Bari gasesti la 23 euro prin noiembrie si numeroase date din decembrie, retur gasiti la 21 euro prin octombrie si noiembrie.

Bologna. O destinatia foarte ieftina in general. Gasiti bilete la 8 euro la dus in octombrie si prima jumatate al lui decembrie si la intors de pe 13 septembrie pana pe 22 noiembrie pe mai multe date.

Catania. Veti gasi bilete la 21 euro: prin octombrie in cateva date si pe 5 decembrie spre Sicilia, iar la retur de la mijlocul lui octombrie la mijlocul lui noiembrie.

Lamezia Terme. E o destinatie noua, asa ca gasiti numeroase bilete la 15 euro. Dus: pe 1 si 22 octombrie, apoi aproape la fiecare cursa din noiembrie pana la mijloc de decembrie. La intors, din a doua jumatate al lui octombrie pana la mijloc de decembrie.

Milano / Bergamo. Ca de obicei, preturi mici. Adica de la 8 euro. Si e greu sa nu gasesti bilete la 8 euro atat la dus, cat si la intors de prin octombrie pana la mijloc de decembrie.

Napoli. Pretul minim spre Napoli este de 21 euro (3 si 24 octombrie si pe 6 decembrie). La retur, cel mai ieftin gasesti la 22 euro pe 14 octombrie.

Perugia. Pretul minim este de 25 euro. Spre Italia, gasiti pe 2 si 23 octombrie, si apoi pe fiecare cursa din noiembrie pana la mijloc de decembrie, iar la retur, veti gasi acest tarif pe orice cursa cu incepere din 11 septembrie pana la mijloc de decembrie.

Pescara. Pretul minim este de 18 euro. Spre Italia, gasiti tariful asta la orice cursa din 7 octombrie pana in 16 decembrie, iar la retur pe toate cursele din 30 septembrie pana pe 16 decembrie.

Pisa. Cel mai mic tarif de 21 euro. Veti gasi numeroase curse la 21 euro in luna octombrie spre Pisa, iar la retur, tot in octombrie, dar si pe 17 noiembrie. Octombrie – luna in care sa vedeti turnul inclinat 🙂

Roma Ciampino. Evident, 8 euro. Spre capitala Italiei, veti gasi pe 10 si 11 octombrie si pe multe date din prima jumatate al lui decembrie, la retur, cautati prin septembrie si octombrie, sigur gasiti !

Torino. Pretul minim spre Torino este 21 euro. Veti gasi bilete pe 4 si 25 octombrie, 8 noiembrie si 13 decembrie. La retur, gasesti bilete la 15 euro pe mai multe date din octombrie si noiembrie.

Venezia. Pretul minim spre faimosul oras este 22 euro si gasiti numeroase date in octombrie. La retur, vei gasi mult mai multe bilete – din septembrie pana in noiembrie si apoi chiar si in ianuarie si februarie.

 

Malta

Malta. Pretul minim la dus este de 22 euro pe 14 septembrie si 21 noiembrie, iar la retur, gasesti la 21 euro pe 11 noiembrie si intr-0 gramada de data dupa anul nou.

 

Marea Britanie

Birmingham – la dus, pretul minim este de 28 euro, il gasiti pe 25 noiembrie si in prima jumatate al lui decembrie. Spre Romania, gasiti bilete la 25 euro pe 26 octombrie si pe fiecare cursa din noiembrie.

Doncaster / Sheffield – la dus, pretul minim este tot de 28 euro, candva prin noiembrie. La retur, gasesti si la 21 euro pe 24 septembrie si candva prin octombrie.

Glasgow – tariful minim este de 21 euro. La dus, gasesti doar pe 4 si 14 noiembrie, la retur, pe 16 octombrie si pe fiecare cursa din noiembrie pana pe la mijloc de decembrie.

Londra / Luton – tariful minim este de 15 euro. La dus, gasiti prin prima jumatate al lui decembrie, la retur, diverse date din octombrie si noiembrie.

 

Norvegia

Torp. Gasiti la 22 euro spre Norvegia pe 27 septembrie si prin octombrie. Tariful minim la retur este de 15 euro pe 20 si 25 septembrie si pe cateva date din octombrie si noiembrie.

 

Olanda

Eindhoven. Spre Olanda, tariful minim este de 25 euro pe 7 decembrie. La retur, aveti mai multe date la dispozitie prin octombrie si noiembrie la 21 euro.

 

Polonia

Varsovia. Gasiti spre Polonia la 23 euro pe 4 si 18 decembrie. Cel mai ieftin retur e la 21 euro in noiembrie si in prima jumatate al lui decembrie. De asemenea, si prin ianuarie, dupa Anul Nou.

 

Portugalia

Lisabona. Cele mai ieftine tarife sunt de 32 euro. Spre Portugalia, pe 13 si 20 decembrie, iar pentru retur doar prin ianuarie.

 

Romania

Cluj-Napoca. Garla de bilete la 8 euro oricand.

 

Spania

Alicante – pretul minim este de 35 euro, atat la dus, cat si la retur. La dus, gasesti acest pret pe data de 24 noiembrie, iar spre Romania, ai 2 date la dispozitie: 10 si 17 noiembrie.

Barcelona – cel mai mic pret spre Catalunya este de 28 euro pe data de 6 decembrie. Cel mai mic pret spre tara este de 32 euro pe 18 decembrie.

Madrid. Cele mai mici tarife la dus sunt de 23 euro in prima jumatate al lui decembrie. Aceleasi tarife si la retur prin octombrie si dupa Anul Nou, in ianuarie.

Malaga. Cel mai mic tarif este de 25 euro. La dus, gasesti pe 21 octombrie, 11 si 21 noiembrie, la retur pe 28 octombrie si 28 noiembrie.

Tenerife. Cel mai mic tarif la dus este 82 euro pe 11 decembrie, iar la intors de 78 euro pe 6 octombrie.

Valencia. Cele mai mici tarife sunt de 28 euro. La dus, pe 17 octombrie, 7 noiembrie si 5 decembrie, la retur pe 7 si 11 noiembrie.

Zaragoza. Cel mai mic tarif spre Spania este de 43 euro. Il gasesti pe 14 si 18 noiembrie, dar si la inceput de decembrie. La retur, cele mai ieftine bilete sunt la 32 euro pe 21 si 26 septembrie si in mai multe date din octombrie.

 

Suedia

Goteborg – este o ruta noua a Wizz care va incepe sa opereze de la mijloc de aprilie. Gasiti numeroase bilete la pretul minim de 28 euro (dus) si 38 euro (retur) de la mijloc de aprilie pana in jur de 1 iunie.

Malmo – la dus gasiti la 23 euro pe 25 octombrie, 10 noiembrie si aproape pe fiecare zbor dupa 24 noiembrie. La retur, o garla de zboruri la 21 euro de pe la sfarsitul lui octombrie pana la mijlocul lui decembrie.

Stockholm – cel mai ieftin este 15 euro pe 18 decembrie, iar la retur pe 29 septembrie si pe aproape fiecare cursa din noiembrie pana la mijloc de decembrie

 

Ungaria

Budapesta – pretul minim este de 15 euro. Spre capitala Ungariei, gasesti o groaza de date la 15 euro prin octombrie si pe 7 decembrie, iar la retur pe 20 noiembrie si mai multe date in octombrie.

 

Preturile erau valabile in seara zilei de 31 august. Dupa cum bine stiti, ele pot varia de la un minut la altul, fiind preturi dinamice, dar nu pot varia mult prea mult.

Biletele pot fi cumparate pe site-ul Wizz Air.

 

 

Wizz-logo

Comentarii

 • Antal spune:

  Biletele pot costa insa chiar si de zece ori mai mult.
  De exemplu la Budapesta e 150EUR un bilet „last minute”… fata de 15EUR cat zici in articol.

  • Imperator spune:

   Chiar si mai mult daca cumperi cu jumatate de ora inainte de decolare.
   La companiile aeriene low-cost sau nu neaparat, cu cat avionul este mai plin si te apropii de ora decolarii, preturile costa mai mult. Cu cat cumperi mai din timp (dar nu cu luni de zile inainte, cam cu 2 – 3 luni inainte, sunt mai ieftine). De asemenea, este bine sa urmaresti pentru ca din cand in cand apar promotii de preturi, adica sunt reduse tarifele pe anumite destinatii (sau chiar pe toate).

 • Marian spune:

  Cam scumpă Spania…. de ce e posibil CIA la 8 euro one-way și Barajas la 8 euro nu e posibil?

 • antonioro spune:

  Vad ca postezi doar preturi dus sau intors,nu round trip.Asta inseamna ca te duci cu 15 euro la Valencia in decembrie si de acolo vii pe jos sau cu bicicleta?….sau astepti in patc,pe banca,2 luni ca sa „beneficiezi” de 20 euro la intors?Ce uiti tu sa spui e ca degeaba dai 28 eiro la dus,daca,la intoarcere,peste 6-7 zile,dai 150 sau 200.Daca faci media aritmetica,iese pret ” normal”,de 100 si ceva euro pe directie.La pretul ala zbor cu linie conerciala full-service,nu in bou-vagonul de la Wizz.

  • Imperator spune:

   Toate biletele de avion ale companiilor aeriene low-cost sunt one-way. nu sunt return.

   • antonioro spune:

    Asta pentru ei stiu ca aproape nimeni nu zboara one way…ce-ti dau cu o mina la dus,iau cu 3 miini la intors…

    • Imperator spune:

     Circa 65% din pasagerii Wizz Air zboara one-way.

     • antonioro spune:

      Adica pasagerii aia n-au casa sau serviciu la care sa se intoarca?Merg la noroc,catre nicaieri,doar de placerea zborului?

     • Imperator spune:

      Exact asta au. Se duc acasa. In Italia, Norvegia, Spania, UK, etc. Unde stau luni in sir, poate ani. Asa ca nu isi cumpara bilete de avion si de retur pentru ca nu au planificat cert retururl. 65% din traficul Wizz este format din segmentul „ethnic”, adica cei care locuiesc in alta parte.

 • Traveltov spune:

  Am zburat wizz, sunt destul de ok. Sunt in cateva privinte (varsta avioane, look&attitude flight attendants, luggage delivery) peste nivelul unor legacy airlines gen AirFrance, KLM a caror prestatie atroce le situeaza in subsolul topului european si cu care am renuntat demult sa mai zbor indiferent pretul biletelor.
  In ce priveste pretul real/pax platit la Wizz, return, cu bagaj, loc selectat, etc nu-mi amintesc sa fi fost niciodata mai mic de 110 eur/pers (LIS) dar nici mai mult de 300 eur/pax (DWC).

  In peisajul aeronautic european cu legacy airlines a caror value proposition a devenit in cel mai bun caz o gluma (af, klm, ba, az) iar serviciul (deloc ieftin) platit, o insulta la adresa calatorului, le urez faliment linistit si sunt convins ca low cost airlines vor domina categoric piata europeana in urmatoarea decada alaturi de cateva legacy airlines care au inteles ca exista suficienti clienti care pot si vor sa plateasca 50-100 eur in plus ot o experienta cu adevarat de calitate. Cat priveste nevoile long haul nimic nu se compara cu turkish, qatar, emirates.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest