DE NERATAT: Qatar Airways are bilete de Chiang Mai la 419 euro fix in cea mai buna perioada a anului

25. Doi Suthep Chiang Mai

V-am mai spus in ultimele luni ca cei de la Qatar Airways au adaugat inca o destinatie in Thailanda in portofoliul lor – alaturi de mai vechile Bangkok, Phuket, Krabi, iata ca de la 12 decembrie 2017, Qatar Airways opereaza si cursa Doha – Chiang Mai. Acum cateva zile au avut o promotie pentru toate cele 4 destinatii thailandeze la preturi bune, dar vad ca insista si au lansat o super-oferta pentru Chiang Mai – doar 419 euro ! Un pret rar pentru Thailanda cand daca gasesti ceva la putin sub 600 euro, e sarbatoare.

Ce este Chiang Mai ? Este capitala nordului Thailandei, capitala unui tinut fabulos – cu munti pitoresti, triburi de munte colorate, cu elefanti, cu mancare buna, cu temple, flori si palate. Este un loc de care nu poti sa nu te indragostesti. Puteti gasi mai multe amanunte in articolele mele de mai demult pe care le gasiti aici – Chiang Mai.

 

Dar sa va dau amanunte despre promotie:

Perioada in care gasiti bilete: 11 – 17 octombrie 2017 (evident, exista o limita, deci grabiti-va !)

Perioada de calatorie: 12 decembrie (data primului zbor) – 25 martie 2018 – deci cea mai buna perioada de vizitat Thailanda din punct de vedere climatic ! In principiu, exista preturi bune pana pe 31 mai 2018, dar nu la 419 euro si nu direct din Doha, ci via Bangkok (adica Bucuresti – Doha – Bangkok cu Qatar Airways si Bangkok – Chiang Mai cu Thai Airways).

Am facut o simulare si am gasit fara probleme bilete in luna ianuarie.

ATENTIE – Biletele le poti achizitiona de pe acest link.

Bucuresti Chiang Mai

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii