Tarom are promotie: preturi de la 99 euro !

01. Tarom Pe Aeroportul Mykonos

In fine, a venit si asteptata promotie a Taromului care apare de obicei pe la final de iarna. Numele promotiei este „Preturi indragostite” probabil si pentru ca urmeaza perioada aia din an cu Valentini, Dragobete, Martisor si ultimul pe lista, cu voia dvs, 8 martie. Dar hai sa revenim la promotia Tarom – a venit cu bateria de preturi de 99 euro pentru o serie de destinatii, apoi la 119 euro si, in fine la 139 euro pentru destinatiile cele mai indepartate (si doua destinatii surprinzatoare). Dar hai sa va dau amanunte:

99 euro: pentru zboruri de la Bucuresti la Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chisinau, Larnaca, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv si pentru zboruri de la Iasi la Tel Aviv.

119 euro: pentru zboruri de la Bucuresti la Amsterdam, Barcelona, Frankfurt, Hamburg, Munchen, Nisa, Praga, Viena, Valencia, Madrid, Londra, si intre Iasi si Luton si Sibiu – Munchen.

139 euro: pentru zboruri de la Bucuresti la Beirut, Bruxelles, Paris, Amman

 

Preturile promotionale sunt disponibile de azi pana pe 2 februarie

Perioada de calatorie este 14 februarie – 1 aprilie si 16 aprilie – 15 iunie, deci, nu in perioada Pastelui ! In schimb prinde saptamana aia cu 2 zile libere de la final de mai (lunea Rusaliilor si 1 iunie).

Mai multe amanunte gasesti aici.

Biletele le poti cumpara de pe site-ul Tarom

 

PS: Din pacate, nu am gasit exact preturile anuntate. Am cautat pentru Chisinau in jurul datei de 27 martie si tariful este de 131 euro, nu 99 euro cum e anuntat.

Etichete:
·
Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • C spune:

    Preturile anuntate nu sunt reale. Pentru Bucuresti – Amsterdam in perioada mentionata de ei biletul este 168 euro, si nu 119 euro. Iar 168 euro este pretul pe care il practica de obicei. Unde este promotia??

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii