Blue Air anunta lansarea cursei sezoniere Bucuresti – Palma de Mallorca

01. Blue Air Otopeni

Ieri, compania Blue Air a anuntat prima ruta noua din Bucuresti pe anul acesta si a fost o mica surpriza. E vorba de o cursa sezoniere pe timp de vara intr-o destinatie de top de vacanta, cunoscuta in Romania, dar in care nu ajung extrem de multi turisti, taman din cauza accesului – e vorba de Palma de Mallorca.

Sincer, nu pot sa va spun prea multe despre Palma de Mallorca pentru ca nu am fost niciodata. Stiu ca exista o catedrala impresionanta in capitala (am imaginea ei in minte), plaje de senzatie si multe, multe lucruri faine de facut si experimentat – asa cum sta bine unei destinatii de vacante. Pana acum, se ajungea mai complicat, gen zbor pana in Barcelona sau Valencia si de acolo un zbor sau ferry (din Valencia nu stiu daca era zbor, din Barcelona sigur cu o companie aeriana bastinasa), au mai fost zboruri directe acum multi ani operate de Wizz (din Cluj si cred ca o singura vara din Bucuresti), dar s-a renuntat. Oricum, nu pot sa-i urez lui Blue decat zboruri pline si pasagerilor experiente faine.

Iata detaliile zborurilor:

Perioada zborurilor: 16 iunie – 15 septembrie

Zboruri de 2 ori pe saptamana: miercuri si sambata

 

Orarul de zbor

Bucuresti – Palma de Mallorca 13:40 – 16:10

Palma de Mallorca – Bucuresti 16:25 – 20:40

 

Cele mai mici preturi

Ultimul zbor (nu ai retur) la 32 euro one-way sau 62 euro la penultimul zbor. In rest, cel mai ieftin bilet incepe la 112 euro (one-way) inclusiv in perioada de vacante.

 

Blue Air mai opereaza in Palma de Mallorca din 2 alte destinatii – Liverpool (cu incepere din iunie 2018) si Torino.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest