De peste 10 ani. Latino Expres face transport cu autocar Romania – Anglia

Latino expres Transport Persoane Anglia

Latino Expres

Dupa cum spuneam, continui sa ofer din ce in ce mai multe informatii si despre transporturile terestre cu autocarul, nu numai cu avionul, si as vrea sa va mai prezint o companie care efectueaza transporturi cu autocarul intre Romania si Anglia, si asta nu de ieri, de azi, ci de mai bine de 10 ani. Cam de pe vremea cand noi am intrat in Uniunea Europeana si nu am mai avut nevoie de vize pentru Anglia… Latino Expres a fost una dintre primele companii care s-au lansat in asigurarea legaturii dintre Romania, si Anglia, iar de atunci a dus mii si mii de romani – fie la munca in Anglia, fie acasa in Romania.

Dupa cum scriam in primele mele articole despre piata transporturilor rutiere, companiile care efectueaza transport cu autocarul au fost „atacate” de aparitia si dezvoltarea spectaculoasa a companiilor low-cost aeriene. Cu un avion, ajungi in Europa Occidentala in doua-trei ore, nu in doua zile, si, de multe ori, daca prinzi si o promotie, zbori la sume ridicole – precum 4, 9 sau 19 euro. Si, atunci, de ce sa mergi cu autocarul?

Reactia a fost simpla si eficienta din punctul de vedere al marketingului – a atacat acolo unde companiile aeriene nu pot raspunde – au inceput sa ofere transport pana la usa destinatarului (o companie low-cost nu te poate lasa decat intr-un aeroport, de acolo trebuie sa te folosesti de mai multe forme de transport local care, intr-o tara ca Anglia, sunt extrem de scumpe, plus ca trebuie sa te cari si cu bagaje), in plus, ofera o cantitate mai mare de bagaje care pot fi luate, fata de companiile aeriene, bagaje incluse in pretul de baza – de exemplu, cei de la Latino Express au inclus in pret un bagaj de 40 kg + bagaj de mana.

Principala activitate a celor de la Latino Express este transport persoane Romania – Anglia. Latino Expres ofera transport autocar Romania Anglia, zilnic, din marea majoritate a oraselor Romaniei spre zeci de orase din Anglia.

Iata o lista de orase deservite din Romania: Bucuresti, Craiova, Petrosani, Deva, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Arad, Cluj, Bistrita, Pitesti, Simeria, Lipova, Sibiu, Timisoara, Drobeta Turnu Severin, Oradea, Brasov, Buzau, Ploiesti, Zalau, Alba Iulia, Timisoara, Arad, Constanta, Targu Mures, precum si o serie de destinatii din Anglia: Londra, Birmingham, Coventry, Northampton, Manchester, Liverpool, Dover, Maidstone, Edmunton, Leeds, Huul, Doncaster, Sheffield, Chesterfield, Nottingham, Derby, Leicester, Norwich, Peterborough, Ipswich, Colchester, Cambridge, Crewe, Warrington, Staford, Stoke-on-Trent.

Pretul unei calatorii tuturor calatoriilor este negociabil (se discuta la telefon) si sunt printre cele mai bune de pe piata. Apropos, de telefon, Latino Expres ofera telefoane de contact unde pot fi facute rezervarile sau sa obtineti diverse altei informatii in majoritatea tarilor europene, nu trebuie sa sunati in Romania, sunati la un numar local. Toata lista o gasiti aici.

Copiii sub 2 ani calatoresc gratuit, copiii de pana la 12 ani obtin un discount de 50%, iar grupurile de persoane (de minimum 10 persoane) pot obtine diverse reduceri de asemenea, in plus, pot fi lasate direct la locul de munca (santier, ferme, fabrici), unde doresc.

Trecerea in Anglia se face fie cu ferry boat-ul, fie cu TGV-ul (trenul de mare viteza) prin tunelul de sub Canalul Manecii, fara un cost suplimentar. La cursele de retur dinspre Anglia, in cele mai multe cazuri (depinde daca permite timpul), toti pasagerii primesc o mancare calda (in general, gulash) in timpul traversarii Ungariei.

Latino Express are, de asemenea, curse frecvente (pe unele destinatii, chiar si zilnice) spre si dinspre Germania, Cehia, Italia, Austria, Belgia, Olanda.

Latino Express detine o flota formata din 15 autocare si mai multe microbuze, licentiate international.

 

Voi ati calatorit vreodata cu cei de la Latino Express in strainatate (Anglia si nu numai)? Daca da, as dori un feedback despre experienta calatoriei cu ei ! Multumesc !

Categorii:
Transport

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii