Companii de transport persoane. Azi, GILTRANS

O

Continui prezentarile de firme de transport rutier intre Romania si tari ale Europei Occidentale, cu o noua companie. Aceasta companie se numeste GIILTRANS, o firma care opereaza autocare de peste zece ani si asigura transporturi de persoane in special spre Europa nordica, mai precis spre Anglia, Olanda, Belgia, Danemarca, Germania, dar si spre Italia, tara in care continua sa traiasca cel mai mare numar de romani din diaspora plecata la munca. GILTRANS opereaza o flota formata din 10 autocare cotate la 4 stele si 50 de microbuze.

Cum ziceam si in alte articole, pentru „a se bate” cu companiile aeriene low-cost, transportatorii rutieri precum GILTRANS ofera transport pana la usa casei (sau te ia de acasa) din Europa Occidentala. Un avion nu poate ateriza decat pe un aeroport, nu poate trage in fata blocului, asa ca desi, poate, uneori vezi preturi mai mici la avioane, trebuie luat in considerere si sumele (care de multe ori nu sunt deloc mici) de transport de la aeroport pana acasa.

Un alt avantaj al celor de la GILTRANS este ca ofera transportul a 50 kg de bagaje. In plus, ofera o masa calda gratuita undeva, la un restaurant pe autostrada, dupa ce se trece granita Romaniei, si alte facilitati, precum wifi (poti sa freci netul cat te tine bateria de la telefon), aer conditionat si cam tot ce te poti astepta de la un autocar de 4 stele. In plus, sunt opriri din patru in patru ore, pentru a te putea dezmorti, bea o cafea, folosi toaleta etc.

Spre deosebire de alte companii, fain e ca pe site-ul GILTRANS poti afla orarul, fix ca in cazul companiilor aeriene, inclusiv preturile. De exemplu, am vrut sa aflu orarul si pretul pentru Brasov – Bruxelles si am aflat imediat:

Se pleaca lunea, joia si sambata de la OMV – Gara Brasov, la ora 12:00, si se ajunge martea, vinerea si duminica seara (in jurul orei 21:15) la Bruxelles – cu transport pana la domiciliu sau, ma rog, unde vrei tu. Un bilet dus costa 120 de euro, unul dus-intors costa 230 de euro. Simplu. Se poate plati prin depunere la orice banca sau cu cardul bancar, iar rezervarile se pot face on-line. Pentru intrebari, poti sa suni la telefon (exista numere dedicate in toate tarile unde opereaza, nu numai in Romania), dar exista si posibilitatea de chat on-line, daca preferi aceasta modalitate. Rezervarile se pot face on-line.

Pentru copiii sub 2 ani, se ofera o reducere de 50% din pretul biletului, iar pentru copiii intre 2 si 10 ani, reduceri de 20 de euro (pentru tarile din zona Euro) sau 20 de lire (pentru destinatia UK).

De asemenea, se pot transporta bagaje si colete, nu numai persoane, la tarife competitive.

 

Pentru toate informatiile, dar si pentru rezervari, aruncati o privire pe site-ul GILTRANS.

Imagini GILTRANS

N

 

O

Flota de autobuze

O

Interiorul

O

 

O

 

Microbuz Transport

Unul din microbuzele GILTRANS

 

 

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest