Transport de persoane si colete pe cale rutiera. Astazi, despre Nex Tour – spre Germania si Irlanda

Nex Tour

Continui seria de prezentare de mici companii de transport persoane, dar si colete, prezentandu-va astazi firma Nex Tour, specializata pe transport persoane si colete pe destinatii din Europa Occidentala, in special Irlanda si Germania.

Cum scriam intr-un articol anterior, care ar mai fi sansa transportatorilor rutieri pe curse internationale, in conditiile in care sunt din ce in ce mai multe rute de avioane la preturi de multe ori de doar 10 – 20 de euro? Sunt doua – una este sa te duca (sau sa te ia) direct la / de acasa, mai ales in Europa Occidentala, unde transporturile terestre sunt foarte scumpe, a doua, sa iti includa un bagaj de o cantitate generoasa. In cazul celor care sunt la munca in Occident, acesta este un aspect important. Daca pleci intr-un city break de 3 zile, poti sa pleci si cu un rucsacel cu cateva lucruri, daca locuiesti si muncesti in alta parte, atunci chiar ca iti trebuie sa transporti lucruri. Chiar si daca locuiesti in Romania si te duci la rude si prieteni care locuiesc in Anglia sau Italia, tot trebuie sa te cari cu bagaje serioase – pentru ca de cele mai multe ori trebuie sa le duci si mancare romaneasca …

 

Dar sa va zic de Nex Tour, o companie care opereaza de 5 ani.

Irlanda – Nex Tour efectueaza transport persoane si colete Romania Irlanda cu plecare din Romania in fiecare miercuri si din Irlanda in fiecare sambata. In Romania, pasagerul este preluat sau lasat la o locatie centrala din orasul dorit, dar in Irlanda este lasat fix la adresa dorita sau ridicat de la adresa dorita, atat in Republica Irlanda, cat si in Irlanda de Nord. Pretul unui bilet este de 160 euro, dar in acest pret, sunt incluse bagaje cu o greutate maxima de 50 kg. Costul trimiterii unui colet este de 1,50 – 2 euro per kg, dar greutatea minima a unui colet trebuie sa fie de 20 kg si nu se accepta produse alcoolice sau tigari.

Germania – Nex Tour efectueaza transport persoane si colete Romania Germania cu plecari in fiecare zi. Ca si in cazul transportului spre Germania, in Romania, pasagerul este luat si lasat intr-o locatie centrala, dar in Germania este luat sau lasat la adresa dorita practic aproape oriunde in Germania. In cazul Germaniei, pretul biletului incepe de la 120 euro, iar in acest pret, este inclus un bagaj cu o greutate maxima de 40 kg.

 

Pentru a va rezerva un loc, trebuie sa contactati Nex Tour la numarul de telefon +40 740 822 296 sau se poate si on-line aici. Rezervati locul si puteti plati direct la sofer.

Puteti obtine mai multe informatii la acelasi numar de telefon.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii