Lufthansa are promotie pe Asia: Bangkok la 479 euro, Hong Kong la 495 euro, Singapore si Tokyo la 499 euro

Lufthansa

Hopa, iar vine un val de promotii la bilete de avion spre Asia si asta e de bine, chiar de foarte bine. Desi trebuie sa va grabiti sa le prindeti. Deci, incepand de zilele acestea si pana pe 30 aprilie, Lufthansa are super preturi spre Asia. Evident, numarul de bilete la preturile acestea sunt limitate, asa ca am dubii sa le mai gasiti pana pe 30 aprilie, asa ca ar trebui sa va grabiti. Deci, iata amanuntele:

Delhi si Mumbai la 449 euro. Nu pot zice ca astea chiar te dau pe spate, dar sunt OK. Mai ales daca le combini cu un dus la Delhi si retur din Mumbai.

Bangkok – 479 euro. Asta, da, super pret. De luat !

Hong Kong – 495 euro. Pret tare bun si el, iar Hong Kong este o super metropola !

Tokyo si Singapore – 499 euro. Din nou, preturi foarte bune. Iar Singapore este un hub excelent pentru mers mai departe in Malaezia, Bali, Filipine.

Osaka si Nagoya – 525 euro. Interesant, in general n-am vazut preturi promotionale spre alte destinatii japoneze decat Tokyo. Iar faimoasele capitale clasice ale Japoniei – Kyoto si Nara sunt de fapt la doi pasi de Osaka. Iar preturile sunt foarte bune.

Perioada promotionala: pana pe 30 aprilie, dar am dubii sa mai gasiti biletele la preturile acestea pana peste o luna si ceva !

Perioada de calatorie: 9 aprilie – 16 decembrie 2018… o perioada mai mult decat generoasa.

Spor la cautat … Biletele de avion pot fi achizitionate de pe site-ul Lufthansa.

 

ATENTIE: Vedeti ca cei de la Lufthansa mai au o oferta – un voucher in valoare de 20 euro pe care il puteti folosi pe orice zbor Lufthansa cu plecarea din Romania. Trebuie insa sa calatoriti pana pe 25 septembrie 2018 !

Trebuie sa-l descarcati de aici: https://promotion.lufthansa.com/lh-ro2018/ !

Comentarii

  • Dan spune:

    Ai terminat foarte bine articolul: Spor la cautat … 🙂
    Pentru iulie n-am gasit nimic redus spre Singapore sau Hong Kong…poate nu caut unde trebuie…mai sap. 🙂
    Am o intrebare, daca cumva cunosti. In general, cand ne prezinti asemenea oportunitati, si este de apreciat, de aceste reduceri beneficiaza si agentiile de turism acreditate IATA? Sau oferta este valabila doar la achizitionare on-line?
    Multumesc.

    • Imperator spune:

      Din cate stiu, reducerile nu sunt doar pe site-ul lor, ci si in sistemele de rezervare folosite de agentiile acreditate IATA. De obicei, daca reducerile ar fi doar pe site, ar scrie.

  • Alex spune:

    Acum am cumparat 2x Bucuresti – Tokyo in noiembrie pentru 966 EUR… Not Bad 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest