Promo Turkish Airlines: Washington @ 529 euro, Chicago si Montreal @539 euro, Seul @ 599 euro

Turkish Airlines

Demult nu am mai scris de vreo promotie si chiar ma gandeam sa mai vad ce preturi mai sunt pe piata cand am primit informatia ca Turkish Airlines are incepand de azi o promotie de tarife. Si unele preturi mai ales pe Canada si SUA suna chiar bine, chiar foarte bine. Asa ca hai sa trec in revista informatiile.

Deci, incepand de azi si pana pe 31 martie (deci, doar pana sambata), TK are o serie de preturi promotionale dupa cum urmeaza:

Tel Aviv – 194 euro. La prima vedere pare mult, dar daca aveti si un bagaj de cala, o sa vedeti ca e comparabil cu low-costurile care zboara direct.

Amman – 289 euro. E un pret in competitie directa cu Tarom. Ryanair inca nu a inceput sa zboare.

Chicago – 539 euro. Asta chiar e un pret bun. Mai gasesti la New York preturi mai mici, dar pe Chicago e chiar OK.

Helsinki – 210 euro. Din nou, un pret la competitie cu Blue.

Montreal – 539 euro. Super pret, nu am mai vazut demult pret de genul asta. Stiu, Air Canada Rouge incepe sa zboare din iunie, dar preturile sunt semnificativ mai mari (in caz ca nu vor aparea promotii), iar comfortul din Turkish fata de Air Canada Rouge este net superior.

Washington – 529 euro. Asta da super pret. Nu mi-aduc aminte sa fi vazut pretul asta spre capitala SUA. Iar Washingtonul este chiar un oras fain, cu unele dintre cele mai faine muzee de partea cealalta a Atlanticului.

Porto – 259 euro. Tinand cont ca nu exista zbor direct din Romania, e un pret bun.

Seul – 599 euro. Am mai vazut preturi mai bune spre Coreea de Sud, dar cam demultisor. Nu e rau daca vreti sa vizitati tara care a gazduit Olimpiada de Iarna si care face o competitie Japoniei din punctul de vedere al modernitatii high tech.

Dubai – 259 euro. Daca nu doriti sa zburati low-cost, Turkish este cam singura optiune viabila. In plus, la pretul asta, e posibil sa fie mai jos decat Fly Dubai, iar conditiile din avion sunt incomparabile.

Hong Kong – 599 euro. Este cea mai faina metropola a Asiei din punctul meu de vedere.

Bangkok – 660 euro. Sincer, se putea un pret si mai bun, dar probabil pentru perioada promotionala, merita luat in considerare.

 

Perioada in care puteti lua biletele: 26 – 31 martie 2018

Perioada de calatorie: 1 aprilie – 30 iunie 2018, deci, acusica, repede !

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul Turkish Airlines

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest