Qatar Airways raspunde cu o noua promotie de preturi spre Asia, Africa si America

Qatar Airways Bucuresti

Dupa promotiile Air France / KLM si Turkish Airlines, a venit randul Qatar Airways cu o serie de promotii de tarife. Nu sunt la fel de spectaculoase ca anii trecuti, dar intre timp pretul kerosenului a crescut si greu mai gasesti super-preturi cum au fost in ultima perioada. Dar si asa, preturile sunt bune pe unele destinatii si daca va planificati niste vacante exotice in perioada urmatoare, aruncati o privire. In plus, luati in considerare ca cel putin pentru zborurile spre Asia, zborurile Qatar sunt de cele mai multe ori cele mai scurte (se zboara spre est si, in plus, de obicei, conexiunile prin Doha nu sunt prea lungi. Cat sa bei o cafea si sa mananci pizza cu halloumi, favorita mea :)). Deci, care sunt tarifele minime anuntate de transportatorul qatarez.

 

 

Beijing la 499 euro

Bangkok la 539 euro

Colombo la 559 euro

Tokyo la 589 euro

Singapore la 619 euro

Perioada in care se gasesc bilete la preturile acestea: 10 – 18 septembrie 2018 (evident, numarul biletelor este limitat, deci daca gasiti ceva, grabiti-va)

Perioada de calatorie: pana pe 31 martie 2019

 

Aflati toate destinatiile si tarifele aici –––––-> Site Qatar Airways

 

PS: In plus, daca va cumparati bilete in perioada aceasta, veti primi un voucher ce va ofera 10% reducere la magazinele Qatar Duty Free din aeroportul Doha (il veti primi pe mail odata cu biletul), 20% reducere pentru acces in lounge-ul Al Maha si pana la 50% reducere la booking.com.

 

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest