3 zile de reduceri la Blue Air: Roma, Larnaca si Londra @ 19 euro, Liverpool @ 39 euro, Glasgow @ 59 euro

Blue Air Bucuresti Valencia

Atentiune, natiune, de azi si pana luni inclusiv, Blue Air are reduceri de 15% la biletele de avion. Am aruncat o privire asa in viteza si am vazut urmatoarele preturi interesante.

Spre Roma, in martie si aprilie, sunt preturi de 19 euro. Aruncati o privire aici pentru zilele cu cele mai bune preturi. Pentru retur, gasesti preturi cam tot in aceeasi perioada tot la 19 euro.

Spre Londra, am gasit in aprilie, dar si prin octombrie, preturi tot la 19 euro. Pentru retur, gasesti in martie, tot preturi de la 19 euro, iar din aprilie in iunie, sunt preturi la 39 euro pe mai multe date. Arunca o privire aici —-> zboruri spre Londra.

Spre Larnaca, in caz ca iti doresti sa vina primavara (sau vara) mai repede, gasesti zboruri in aprilie la 19 euro. Retur aveti tot in aprilie tot pe la 19 euro. Si aprilie este o luna foarte faina de vizitat Cipru – este soare, este caldut, e drept nu e chiar de intrat in apa marii care e inca relativ rece (ma rog, asta depinde de cat de calduros esti), dar este o perioada perfecta de vizitat. Arunca o privire aici pentru cele mai bune preturi ——–> zboruri spre Larnaca.

Spre Liverpool, gasesti zboruri in aprilie la 39 euro. Retururile cele mai ieftine sunt la 44 euro. Arunca o privire aici pentru cele mai bune preturi ——> zboruri spre Liverpool.

Spre Glasgow, destinatie mai de nisa, deci cu preturi mai ridicate, gasesti niste preturi chiar faine la 59 euro fix in plina vara, in iunie cand ai mari sanse sa dai de vreme buna. Returul tot prin iunie e la 79 euro, dar in octombrie sunt chiar si tarife la 54 euro. Nu am fost in Scotia, dar am auzit ca peisajele de acolo sunt absolut uimitoare. Si poate ajung in vara asta, cine stie 🙂 In caz ca vrei sa vezi Scotia, arunca totusi o privire aici pentru cele mai bune tarife ——–> zboruri spre Glasgow.

 

Astea sunt doar cateva idei. Sunt mult mai multe destinatii deservite de Blue Air si cum ziceam, zilele acestea, e promotie. Pentru toate tarifele catre toate destinatile, arunca o privire aici ——-> bilete avion Blue Air.

Si daca va faceti calculele, nu uitati ca la Blue, bagajul de cabina de pana la 10 kg se poate lua gratuit la bord spre deosebire de Wizz si Ryan, iar compania romaneasca aterizeaza in cazul unor orase in principalul aeroport, deservit mult mai bine si mai ieftin de mijloace de transport in comun. Si aici ma gandesc la Paris, Milano, Roma, Oslo sau Stockholm, dar cred ca mai sunt si altele.

Sa aveti o primavara calatoare 🙂

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii