Alege cel mai convenabil preț la pachete – Paralela 45 postează pe site graficul prețurilor

Hotel Gural Premiere

Vreți să mergeți într-o destinație când e cel mai ieftin – sau, mă rog, când găsiți vreun tarif care vă convine? Companiile aeriene low-cost au deja astfel de grafice (la fel și site-urile de meta-search de bilete de avion) care te ajută să vizualizezi imediat care sunt tarifele pentru fiecare zbor. Ei bine, ideea prezentării transparente și ușoare a tuturor tarifelor pe anul estival a fost preluată și de cei de la Paralela 45 (e prima agenție de turism care o face) și, de câteva zile, este live pe site-ul lor.

Concret… dacă vrei să cauți un anumit hotel, când intri pe pagina hotelului respectiv din site-ul Paralelei, vei vedea exact oferta (iar reducerile de prețuri apar în timp real). De exemplu, arunc o privire pe paginile hotelurilor în care am stat anul trecut în destinațiile de charter ale Paralelei: la Gural Premiere Tekirova, cel mai ieftin sejur este de 905 euro (în ultima săptămână de operare, în octombrie), iar cel mai scump este de 3.343 de euro, în iunie (nu știu de ce e așa scump, în general un pachet e la 1.000 și ceva de euro, probabil e vreun eveniment și hotelul e full în perioada respectivă). La Limak Limra, cele mai ieftine pachete sunt de la 887 de euro, de pe la sfârșit de septembrie, iar cele mai scumpe, la 1.112 euro, în iulie – august. La Anema by the Sea din Samos, capetele de sezon sunt la 616 euro, culminând cu 713 euro în mijloc de sezon, august. Nu știu dacă prețurile vi se par mici sau mari, dar ce vreau să spun este că de acum înainte puteți verifica ușor toate prețurile din sezon pentru respectivul hotel.

ATENȚIE – în preț sunt incluse și zborurile charter, și taxele aeroportuare (spre deosebire de alte hoteluri care „ascund” taxele aeroportuare în „alte costuri”), și transferurile aeroport-hotel-aeroport.

Cum puteți afla, pas cu pas?

Simplu

Intri pe site-ul Paralela 45 aici ––> site Paralela 45

Paralela

Dă mai în jos și vezi toate destinațiile de charter.

Paralela

Să zicem că ai ales Antalya cu plecare din București. Alegi hotelul care te interesează (sunt listate în ordinea prețurilor)

Paralela

Și imediat, sub fotografiile (sau filmele) hotelului și ce include pachetul, vezi imediat și tarifele pentru tot sezonul.

paralela

 

Să aveți o vară făină 😊!

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest